Mobil

Unit1 Faro – álmaim biciklis okos bukósisakja

Újabb biciklis kütyüvel folytatom a megkezdett sorozatomat. A telefontartó és az okospumpa utána egy igazán különleges terméket hoztam el nektek, mégpedig egy okos bukósisakot. Az egész sorozatot lényegében ezért kezdtem el, hogy egyszer kipróbálhassam a Unit1 Faro névre hallgató sisakját és bemutathassam nektek.

Most már majdnem kimondhatom, hogy két éve szinte a városban mindenhova biciklivel közlekedek, és aki ismeri a budapesti forgalmat, az tudhatja, hogy azért elég necces helyzetek tudnak kialakulni két keréken, amin nem segített, hogy eddig sisak nélkül jártam. Mindig mondogattam magamban, hogy kellene már egy sisak, de valahogy nem tetszett egyik sem, túl sportosak voltak az én városi biciklimhez és stílusomhoz. Azonban a Faro megtestesíti azt, amit már régóta keresek.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Hamarosan itt a jó idő: sátrazz az EcoFlow River Mini és EcoFlow Solar Panel 110W társaságában!…

Sok esetben jó teljesen kiszakadni az online környezetből, de van, hogy ezt nem mindig tehetjük meg: erre jó egy powerstation és egy napelem!

Elite HRV: a HRV mérése haladó szinten és az értékek alkalmazása a mindennapokban

Olvasd el, hogyan lehet pontosabb, egyénre szabott HRV mérést végezni, és gyakorlati szinten ez hogyan lehet segítségedre a hétköznapokban is.

Kezünkben a TOPPING MX5 asztali DAC és erősítő – Lossless zene iPhone-ról, iPadről és Apple TV-ről!…

Amennyiben a nappaliban szeretnénk Apple Music Lossless-t hallgatni, a TOPPING MX5 DAC egy ideális mindenes lehet számunkra.

Amazfit Smart mérleg – az egyik legjobb ár/értékkel rendelkező okos mérleg!

Az elegáns megjelenésű, nagy kijelzővel rendelkező okos mérleg 16 test-egészségügyi adat mérésére alkalmas, és alkalmazással is párosítható.

Aerial 3 – Apple TV képernyőkímélők Mac-re

Tetszenek az Apple TV képernyőkímélői? Szeretnéd Mac-en is látni őket? Akkor neked találták ki az Aerial képernyőkímélőt.

Ez a cikk Unit1 Faro – álmaim biciklis okos bukósisakja itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Miért vásárolj 2023-ban Apple TV-t, illetve valójában mire jó ez az eszköz?

www3.hu

Elérhető a hatodik iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9 és tvOS 16 béta

www3.hu

Ezek voltak a legfontosabb és legolvasottabb cikkeink 2020-ban

www3.hu