Mobil

Gyakori kérdések: hogyan növelhetjük a készülékünk biztonságát, és mit tehetünk, ha elvesztettük?

Ugyan az Apple készülékek a legtöbb esetben biztonságban tartják az adatainkat, velük kapcsolatban is igaz az az örök érvényű mondás, hogy a felhasználó legnagyobb ellensége saját maga. Ez különösen igaz lehet akkor, amikor egyes kényelmi funkciók eredménye az, hogy az adataink és a készülékünk kevésbé van biztonságban, mint akkor, ha nem esünk túlzásba, és áldozunk fel bármit a kényelem oltárán.

Az alábbi cikkünkben pár általános tippet adnánk nem csak maga a készülék, hanem az azon tárolt adataink kapcsán, ami például egy elvesztés esetén megelőzheti, hogy az adott eszköz elvesztésén túl esetleg még az azon található adatainkkal is visszaéljenek.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Gyakori kérdések: mikor jelenik meg az iOS 16 hivatalos verziója?

Az Apple még be sem jelentette az iOS 16-ot, mégis már többször is előkerült a kérdés, hogy mikor jelenhet meg hivatalosan.

Gyakori kérdések: winmail.dat fájlok megnyitása Apple-ös környezetben

A Windows-os környezetből érkező emailek esetén sokszor előfordul, hogy a levél vagy csatolmányai helyett csak egy winmail.dat fájlt kapunk.

Gyakori kérdések: mit tehetünk, ha problémánk van a mobil internettel?

Mit tehetünk akkor, ha nem működik a mobil internet, nem töltenek be oldalak, vagy semmi, noha mind a térerő, mind az előfizetés megfelelő?

Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk iOS 15-ről iOS 14-re?

Többekben felmerült, hogy hogyan tudnának visszatérni az iOS 14-re, ezért ebben a cikkünkben az ehhez szükséges lépéseket szedtük össze.

Gyakori kérdések: az iOS 15 és az Élő szöveg

Az Élő Szöveg opciót az iPhone XS és újabb készülékek támogatják, bekapcsolni a Beállítások, Általános, Nyelv és régió opció alatt tudjuk.

Ez a cikk Gyakori kérdések: hogyan növelhetjük a készülékünk biztonságát, és mit tehetünk, ha elvesztettük? itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

MKBHD is tesztelte az új, M2 chipes MacBook Air modellt

www3.hu

Bloomberg: akár még idén megjelenhet egy, az extrém sportokhoz készült Apple Watch modell

www3.hu

Megjelent a watchOS 8.4.1 a Series 4 és újabb modellekre – hibajavítások

www3.hu