Mobil

Shot on iPhone Macro Challenge: a természeti témák domináltak, magyar kiemelttel

Az Apple még januárban hirdette meg az iPhone Macro Challenge névre hallgató versenyt, amely a népszerű “Shot on iPhone” kampány keretein belül zajlott. Az iPhone 13 Pro és Pro Max felhasználókat arra kérték, hogy osszák meg az általuk legjobbnak ítélt, makró módban készült fotóikat.

A beérkezett műveken a természet témái domináltak, mutatja ezt az is, hogy a tíz nyertes felvétel közül hat darabon virágokkal és más növényekkel kapcsolatos téma áll a középpontban. Az Apple ezzel a versennyel ki szerette volna emelni zászlóshajója makrófotózási képességeit is.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Új Shot on iPhone 13 Pro videó érkezett az Apple-től

Shot on iPhone: az Apple új, az iPhone 13 Pro-val készült videót osztott meg

A Movie Magic című videóban Dong Hoon Jun és James Thornton vizuális művész magyarázza el, hogyan is forgatták kísérleti sci-fi filmjüket.

Kihirdették a 14. iPhone Photography Awards díjazottjait – két magyar díjazottal

Idén két magyar szállal is kapcsolódunk az éves iPhone Photography Awards-hoz, egy bronz éremmel és a legrangosabb nagydíjjal.

Shot on iPhone: Filmkészítési technikák

Garázsbeálló, létráról szórt csillámpor, biciklikerékre rögzített, sebesen forgó lámpa? Ami közös bennük: az emberi találékonyság határtalan.

Lenyűgöző Tejút fotó egy iPhone 12 Pro Max segítségével

Egy angol csillagász lenyűgöző Tejút fotót mutatott be, amelyet egy iPhone 12 Pro Max segítségével készített a ProRAW formátum használatával.

Ez a cikk Shot on iPhone Macro Challenge: a természeti témák domináltak, magyar kiemelttel itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

SYJ 01-2022: készítsünk hordozható Mac minit!

www3.hu

Kipróbáltuk a Pioneer SPH-DA250DAB CarPlay fejegységét – teszt és vélemény

www3.hu

A Lokátor és az offline keresés segítségével lett meg egy, Budapesten ellopott iPhone

www3.hu