Mobil

Megérkezett a Twinkly Dots – kifinomult, személyre szabható 360º-os okos LED-füzér

Az évek során több cikket is olvashattatok már a Twinkly termékeiről, hiszen az olasz márka hatalmas kedvence a Szifon.com csapat összes tagjának. A cég okos LED sorai és izzói sokoldalúságuknak köszönhetően egész évben megállják helyüket a lakásunkban, sőt, akár egyedi megjelenést is biztosíthatunk vele az adott helyiségnek.

A Twinkly a napokban mutatta be a legújabb termékét, ami a Twinkly Dots névre hallgat és a világ első okos mini izzós égősora. Természetesen ez sem hiányozhatott az itthoni felhozatalból, így rögtön le is csaptunk rá. 🤩

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Kezünkben a VOCOlinc Ripple Smart aroma diffúzor

A Ripple Smart a legkisebb aroma diffúzor a VOCOlinc kínálatában, amivel könnyedén és olcsón varázsolhatunk egyedi élményt bármelyik szobába.

Kipróbáltuk a Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro légtisztítót – teszt és vélemény

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra robotporszívó teszt és vélemény

A porszívó rendkívül precízen dolgozik, hibátlanul működnek a szenzorai és a nagy portartálya miatt egy nagyobb lakásban is simán helytáll.

Kezünkben a Sonos Beam 2 – Dolby Atmos egy érintésnyire

Számomra a Beam 2 az első Sonos soundbar, ami megfelelő ár/értékkel is rendelkezik. A Dolby Atmos és az AirPlay 2 támogatás pedig extra.

Kedvezményes áron kapható a Twinkly okos karácsonyfa fényfüzére és az új Twinkly Flex is!

Idén is a legjobb karácsonyi ajándék egy okos fényfüzér vagy adott esetben “neon-szerű” világítás otthonra! Nézzétek meg az új Twinkly-ket!

Ez a cikk Megérkezett a Twinkly Dots – kifinomult, személyre szabható 360º-os okos LED-füzér itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

WWDC23 június 5-tól, továbbra is online: iOS 17, iPadOS 17, watchOS 10, tvOS 17, macOS 14

www3.hu

Itt vannak az első tesztek a 2023-as MacBook Pro-ról

www3.hu

Elérhető az iOS 15.1, iPadOS 15.1, watchOS 8.1, tvOS 15.1 és macOS Monterey kiadásra szánt, RC verziója

www3.hu