Mobil

AppInGym: új generációs, alkalmazással használható, 0-24-es edzőterem Budapesten!

Bevallom, nem én vagyok az az ember, akiről azt mondanád, hogy minden nap lejár az edzőterembe és teljesen egészséges életmódot él. Ettől függetlenül a technológia nálam motivációs erő. A különböző statisztikák, Apple támogatottság, alkalmazások és persze persze a már említett modern technológia.

Ezért is fogott meg azonnal az AppInGym, ami Budapest egyik legújabb, és legmodernebb gépekkel felszerelt, 0-24-es edzőterme, aminek már a nevéből is kiolvasható, hogy egy iOS-re és Androidra is elérhető alkalmazással látogatható! Természetesen kaptam is az alkalmon, hogy elmenjünk párommal, és megnézzük, mennyire kényelmes ez az appos rendszer, ahol tényleg nincs kiszolgáló személyzet, csupán, jössz, mész, és élvezed a zavartalan edzést. 💪🏻

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Kezünkben a TOPPING MX5 asztali DAC és erősítő – Lossless zene iPhone-ról, iPadről és Apple TV-ről!…

Amennyiben a nappaliban szeretnénk Apple Music Lossless-t hallgatni, a TOPPING MX5 DAC egy ideális mindenes lehet számunkra.

Alphajack MFi-s Lightning-kábel, és 9H-s kijelzővédő üvegfólia – ha a minőséget keresed!

A kábelnél rendkívül erős, sodort, nylon harisnyázott kialakítást kapott a vezeték, és persze “Szifonkék” kivitelt. A H9 erősségű üvegfóliánál pedig felhelyezést segítő keretet is kapunk!

Green Events – avagy mentsük meg együtt környezetünket! Nyerj egy elektromos rollert!

A Green Events egy globális alkalmazás, amit nem csak országszerte, hanem világszerte is lehet használni. Mi hozhatunk létre eseményeket benne és arra lényegében bárki jelentkezhet.

Vélemény: egyre kevesebb Apple Watch alkalmazás készül, de miért?

Ebben a cikkben arról beszélgetünk, hogy a nagy cégek miért törlik sorra az Apple Watch alkalmazásaikat. Te milyen appokat használsz az órán?

CarPlay-es fejegységre is köthető tolatókamerát teszteltünk

Ez a cikk AppInGym: új generációs, alkalmazással használható, 0-24-es edzőterem Budapesten! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent az iOS 17 – Készenlét, interaktív widgetek, NameDrop, és sok más egyéb

www3.hu

The Verge: az Apple tervei közt volt az iPhone nano, derült ki Steve Jobs egy emailjéből

www3.hu

Így telhet Tim Cook egy napja

www3.hu