Mobil

Az új RealityScan alkalmazás az iPhone kameráját használja 3D modellek létrehozásához

Az Epic Games hétfőn jelentette be RealityScan nevű, új alkalmazását, amely lehetővé teszi, hogy bárki az iPhone kamerájával tárgyakat szkenneljen, és azokat nagy felbontású 3D-s modellekké alakítsa. Az alkalmazást a Capturing Reality, a fotogrammetriára szakosodott cég technológiáinak felhasználásával fejlesztették ki, amelyet az Epic 2021-ben vásárolt fel.

Amint a vállalat kifejtette, a tárgyak valós idejű rögzítése bonyolult lehet, mivel ez általában fejlett berendezéseket igényel. Azonban egyre több alkotó és hobbista alkalmazza a 3D fotogrammetriát, és számukra a RealityScan sokkal könnyebbé teszi ezt a folyamatot.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Videókon az iOS 15.4 újdonságai

Az iOS 15.4 rengeteg izgalmas változtatást hozott magával, melyekről már a béta alatt beszámoltunk, de most videón is megnézheted őket.

Megjelent a watchOS 8.5 – Apple TV-s vásárlások jóváhagyása, oltási kártya, egyéb funkciók és hibaja…

Apple TV-s vásárlások és előfizetések jóváhagyása az órán, COVID oltási kártya támogatása, egyéb frissítések és hibajavítások.

Megjelent az iPadOS 15.4 – Univerzális vezérlés, új emojik, egyéb funkciók és hibajavítások…

Univerzális vezérlés, új emojik, SharePlay közvetlenül a támogatott appokból, illetve egyéb funkciók és hibajavítások.

Megjelent az iOS 15.4 – Face ID maszkkal, új emojik, új Siri hang, oltási kártya

Face ID maszk viselésekor iPhone 12 és újabb modelleken, új emojik, SharePlay közvetlenül a támogatott appokból, egyéb funkciók és hibajavítások.

Itt a Mac Studio és az új Apple Studio Display

Az Apple megmutatta az új Mac Studio-val és a Studio Display-jel, hogy mit szánnak a profiknak addig, amíg elkészülnek az új Mac Pro-val.

Ez a cikk Az új RealityScan alkalmazás az iPhone kameráját használja 3D modellek létrehozásához itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

WWDC21: az Apple bemutatta az iPadOS 15-öt – widgetek, alkalmazáskönyvtár, gyorsjegyzetek, univerzális vezérlés

www3.hu

Videó: Quake is fut már az Apple Watch-on

www3.hu

Ezért vásárolj az Alza.hu-n Apple Watch-ot

www3.hu