Mobil

MacRumors: az A15 és M1 chipek a vártnál tovább maradhatnak, mivel az Apple chip frissítései lassulnak

A MacRumors értesülései szerint az Apple több, a jövőben megjelenő terméke esetében is a saját maga által fejlesztett M1 chip mellett kíván maradni. Az Apple tavaszi “Peek Performance” eseménye után közzétett tweetjében Ming-Chi Kuo elemző azt írta, hogy a 2022-es MacBook Air az M1 chipet fogja tartalmazni, nem pedig a következő generációs, M2 chipet.

Mindaz, amit az új MacBook Airről eddig hallottunk, azt sugallta, hogy a gép majd M2 chippel, 8 magos CPU-val és 10 magos GPU-val érkezik. Ennek jelei még a legújabb macOS Monterey rendszerben is megfigyelhetőek. Kuo azonban megerősítette a MacRumors számára, hogy szerinte a következő MacBook Air motorja is az M1 chip lesz, ami előfordulhat, hogy a meglévő M1 módosított változata, valószínűleg azért, hogy megkülönböztethető legyen a jelenlegi MacBook Air modelltől.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

15 colos MacBook és iPhone előfizetés pletykák

Hamarosan eljöhet a 15 colos MacBook Air és az Apple egy szuperebb iPhone Upgrade Program rendszeren dolgozik.

Bloomberg: az év második felére csúszik az új MacBook Air

Gurman új hírlevelében elárulta, hogy információi alapján mikor számíthatunk új MacBook Airre és frissített MacBook Pro modellekre.

iPhone 14 pletykák: magasabb kijelző, műholdas kommunikáció, CAD képek

Kiszivárgott CAD képek alapján pontosan tudhatjuk, hogy hogyan fog kinézni az iPhone 14 Pro és még az újdonságokról is érkeztek pletykák.

Ming-Chi Kuo szerint maradhat a tavalyi chip az olcsóbb iPhone 14 modellekben

Az új design mellett úgy tűnik, hogy az új chipről is le kell mondania annak, aki idén ősszel nem a Pro modellt választja az iPhone 14-ből.

Luke Miani: ma este érkezhet a zöld iPhone 13

Tavaly a lila volt a menő tavaszi szín, idén azonban úgy tűnik, hogy egy sötétzöld iPhone 13-mal fogja feldobni a napunkat az Apple.

Ez a cikk MacRumors: az A15 és M1 chipek a vártnál tovább maradhatnak, mivel az Apple chip frissítései lassulnak itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Lehet még újra csúcson az Intel?

www3.hu

Az év karácsonyi ajándéka újra elérhető raktárról: Comply™ az AirPods Pro-hoz!

www3.hu

Egy befektető szerint az Intelnek vissza kéne kerülnie az Apple kegyeibe

www3.hu