Mobil

Videók: befutottak az első tesztek és vélemények a Mac Studio és a Studio Display kapcsán

A nagyobb külföldi lapok és YouTuberek már megkapták tesztelésre az Apple-től az új Mac Studio számítógépet és a Studio Display kijelzőt.

Sok szempontból nincs egyetértés a vélemények közt, de annyi biztosan látszik, hogy az Apple nagy dolgot tett le az asztalra a Mac Studio-val, és a Studio Display-t is csak kisebb kritikákkal illették. Nézzük meg őket!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Videókon az iOS 15.4 újdonságai

Az iOS 15.4 rengeteg izgalmas változtatást hozott magával, melyekről már a béta alatt beszámoltunk, de most videón is megnézheted őket.

Egyelőre elbúcsúzhatunk a 27 hüvelykes iMac-től

Az Apple március 8-i eseménye egyelőre a 27 hüvelykes iMac-től való búcsút is jelentette, de a hírek szerint ez a búcsú csak átmeneti.

A réz hőelvezető modul adja az M1 Ultra processzoros Mac Studio gép súlytöbbletét

Az M1 Ultra chippel szerelt Mac Studio csaknem 1 kilogrammal többet nyom a mérlegen M1 Max chipes testvérénél. Az ok a réz hőelvezető modul.

Geekbench eredményeken a kedd esti újdonságok: az M1 Ultra és az iPhone SE 3

Az iPhone SE 3 teljesítményében az iPhone 13 minihez hasonló, de az új Mac Studio-ban található M1 Ultra eredményei meg fognak lepni!

Itt a Mac Studio és az új Apple Studio Display

Az Apple megmutatta az új Mac Studio-val és a Studio Display-jel, hogy mit szánnak a profiknak addig, amíg elkészülnek az új Mac Pro-val.

Ez a cikk Videók: befutottak az első tesztek és vélemények a Mac Studio és a Studio Display kapcsán itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent az iPadOS 14.6 – Podcast-előfizetések, e-mail cím az Elveszett módhoz, hibajavítások

www3.hu

iPhone 13: nem hivatalos szervizben cserélt kijelzővel nem működik majd a Face ID

www3.hu

Újfajta szíjjal érkezik az Apple Watch Series 9, jövőre pedig teljesen új design várható

www3.hu