Mobil

Gyakori kérdések: mit tehetünk, ha problémánk van a mobil internettel?

Időnként előfordul, hogy az adott készülékünkön a mobil internet valami okból nem működik megfelelően, nem töltenek be oldalak, vagy egyáltalán semmi, noha mind a térerő, mind az előfizetés megfelelő. Az iOS 15 óta ráadásul az Apple új szolgáltatása, az iCloud privát átjátszó és az IP-cím-követés korlátozása is közrejátszhat, ami ráadásul egyes szolgáltatók esetén még a különféle korlátlansággal rendelkező csomagjainknál is okozhat problémákat.

Mivel egy ilyen esetben elég sok minden lehet az ok a háttérben, ezért most azokon a lehetőségeken mennénk végig, amelyek segítenek kideríteni, hogy az adott készülékkel, a SIM-kártyával, vagy az előfizetésünkkel illetve a szolgáltatónál van-e a probléma.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk iOS 15-ről iOS 14-re?

Többekben felmerült, hogy hogyan tudnának visszatérni az iOS 14-re, ezért ebben a cikkünkben az ehhez szükséges lépéseket szedtük össze.

Gyakori kérdések: az iOS 15 és az Élő szöveg

Az Élő Szöveg opciót az iPhone XS és újabb készülékek támogatják, bekapcsolni a Beállítások, Általános, Nyelv és régió opció alatt tudjuk.

iOS 15 béta: a leggyakrabban feltett kérdések – újdonságok, megjelenés ideje, letöltés

Az iOS 15 előzetes, egyelőre csak fejlesztőknek szánt verziójának megjelenésével újból sok kérdés merült fel, ezeknek vennénk elejét.

Gyakori kérdések: mindent az AirTagről – elvesztettem, találtam, követhetnek-e a tudtom nélkül?…

A leggyakoribb kérdések közé tartozik, hogy mi van, ha elvesztettünk vagy találtunk egy AirTaget, és hogy követhetnek-e vele a tudtunk nélkül.

Gyakori kérdések: az iPhone feloldása az Apple Watch-csal maszk viselésekor

Amikor maszkot hordunk és a csuklónkon van az Apple Watch, az iPhone-t felemelve és rápillantva feloldhatjuk az órával a készülék zárolását.

Ez a cikk Gyakori kérdések: mit tehetünk, ha problémánk van a mobil internettel? itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Az iOS-ről kezdőknek: az iPhone állapotjelző ikonjai és szimbólumai

www3.hu

Májusban állítólag megszűnhet egyes Apple szolgáltatások működése a régebbi készülékeken

www3.hu

Videók: befutottak az első tesztek és vélemények a Mac Studio és a Studio Display kapcsán

www3.hu