Mobil

9to5Mac: az AirTag által használt ultra szélessávot is támogathatják majd az újabb Mac-ek

Az Apple pár napja kiadta a macOS Monterey 12.3 első bétaverzióját, amely olyan, új funkciókat tartalmaz, mint az univerzális vezérlés és a jegyzetek létrehozása a Safari jelszókezelőjében. A frissítés felkészíti továbbá az Apple asztali operációs rendszerét más, új technológiára is. Az egyes rendszerfájlok a 9to5Mac cikke szerint arra utalnak, hogy az ultra szélessáv (UWB) megérkezhet majd az újabb Mac-ekbe is.

A macOS 12.3 legújabb bétaverziója tartalmazza az ultra szélessávú technológia támogatásához szükséges keretrendszereket és daemonokat (amelyek a rendszer háttérben futó folyamatai). Ezek ugyanazok az eszközök, amelyeket az U1 chippel rendelkező iOS eszközök esetében is használ az Apple.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Gurman: évekkel ezelőtt készült már egy akkumulátoros HomePod prototípus

Mark Gurman a legújabb hírlevelében arról írt, hogy az Apple évekkel ezelőtt már készített egy akkumulátoros hangszórót.

Hamarosan megérkezhet az iPhone SE 3 és az új iPad Air

2-3 hónapon belül befuthat az iPhone SE 3 és egy kis szerencsével akár az iPad Air új variánsa is. Felfedtük a modellszámokat és újításokat!

Ross Young: az iPhone 14 Pro kamerasziget nélkül, kétlyukú kialakítással érkezhet

Ross Young a Display Supply Chain Consultants elemzője, és a fülesei az elmúlt években rendkívül megbízhatónak bizonyultak.

Több forrás is megerősítette a fizikai SIM-kártyák végének közeledtét

3 különböző forrás szerint dolgozik az Apple azon, hogy kinyírják a fizikai SIM kártyát és átálljanak az eSIM-es megoldásra az iPhone-okban.

DigiTimes: mini-LED technológia nélkül, de több színben is választható lesz az új, 27 colos iMac…

Ha lehet hinni a DigiTimes jóslatainak, az Apple nem tervez átállni mini-LED-re az új, 27 colos iMac-nél, de legalább a színes ház várható.

Ez a cikk 9to5Mac: az AirTag által használt ultra szélessávot is támogathatják majd az újabb Mac-ek itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Újabb életet mentett az Apple Watch

www3.hu

Megjelent az iOS 17.4.1 – fontos hibajavítások és biztonsági frissítések

www3.hu

Top ajándékötletek Karácsonyra és Mikulásra az Apple felhasználók számára

www3.hu