Mobil

Az Apple megkérdőjelezhető tervezési döntései a közelmúltban

Az Apple mindig is büszkén hirdette a termékei megalkotásakor a mélységekbe merülő tervezési folyamat fontosságát, melynek középpontjában a felhasználók által könnyen befogadható formavilág és praktikum állt. A cég által 2016-ban kiadott Designed by Apple in California című fotókönyv előszavában Jony Ive is kiemelte, hogy a tárgyak tervezésénél azok könnyed kinézete és összetartozó egysége roppant fontos a törekvéseikben.

De időnként még az Apple gépezetébe is porszem kerül, egy-egy, a felhasználók által vitatott tervezési döntéssel. Mert ugye végső soron mi, a vásárlók vagyunk a döntnökök a termékek esetében. Valljuk be, mindannyian húztuk már fel a szemöldökünk egy új terméknél, értetlenül kérdezve, hogy ezt most így miért…? Az alábbiakban 6 terméket veszünk górcső alá, ahol szerintünk egy kicsit billeg a mérleg nyelve.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Lehet még újra csúcson az Intel?

Az Intel képes volt rá, hogy egy az M1 Max-nél erősebb mobil processzort összehozzon és közben még egy Apple mérnököt is átcsábítottak.

Egyes Apple mérnökök akár 180 000 dolláros részvény bónuszt is kaphatnak a maradásukért

A kiválasztott mérnökök tájékoztatást kaptak arról, hogy 50 000 és 180 000 dollár közötti részvény bónuszt kapnak az elkövetkező 4 év során.

Betekintés az Apple tervezőcsapatának napjaiba a Wallpaper magazin interjújában

A Wallpaper magazin exkluzív riportja most az Apple szívébe és a cég tervezőcsapatának mindennapjaiba enged betekintést.

Breaking – Szereld Magad programot indít 2022 elején az Apple!

Az Apple ma bejelentette, hogy jövő évtől szereld magad programot indít, aminek köszönhetően bárki hozzájuthat eredeti Apple alkatrészekhez!

Az Epic Games vs. Apple per: ki is nyert valójában?

Mivel az Epic megsértette az Apple-lel kötött szerződését, ezért Yvonne Gonzalez Rogers szerint az Apple jogosan tette ki őket az App Store-ból.

Ez a cikk Az Apple megkérdőjelezhető tervezési döntései a közelmúltban itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Watchmyband: újra elérhetőek a party világítós szíjak

www3.hu

Megjelent a watchOS 10.3 – Egység – virágzás számlap és hibajavítások

www3.hu

Visszatértek az Apple Store-ok, de a legtöbb helyre csak előzetes regisztrációval lehet bemenni

www3.hu