Mobil

Lehet még újra csúcson az Intel?

A héten az Intel bejelentette az új, 12. generációs Core processzorokat és azt ígérik, hogy van köztük olyan, ami elveri teljesítményben a 16 colos MacBook Pro-ban található M1 Max chipet is.

Emellett az Apple egyik chiptervező mérnöke, Jeff Wilcox átállt a „sötét oldalra” és a jövőben az Intelnél fog dolgozni. Vajon ez elég lesz ahhoz, hogy forduljon a kocka és újra csúcsra kerüljön az Intel?

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Egyes Apple mérnökök akár 180 000 dolláros részvény bónuszt is kaphatnak a maradásukért

A kiválasztott mérnökök tájékoztatást kaptak arról, hogy 50 000 és 180 000 dollár közötti részvény bónuszt kapnak az elkövetkező 4 év során.

Breaking – Szereld Magad programot indít 2022 elején az Apple!

Az Apple ma bejelentette, hogy jövő évtől szereld magad programot indít, aminek köszönhetően bárki hozzájuthat eredeti Apple alkatrészekhez!

Videós teszteken a 14″ és 16″-es MacBook Pro – ezeket érdemes megnézni

Összegyűjtöttük a legjobb sebesség teszt videókat az új MacBook Pro modellek esetén, amikben tesztelik az M1 Pro és M1 Max processzorokat.

Beszélgessünk az M1-ről, az M1 Pro-ról és M1 Max-ról: mit érdemes tudni az új processzorokról?…

Az M1 Pro és az M1 Max specifikus processzor lett: lényegében videóvágóknak, vagy grafikusoknak készült. Olvasd el, mit kell tudni róluk!

Az Epic Games vs. Apple per: ki is nyert valójában?

Mivel az Epic megsértette az Apple-lel kötött szerződését, ezért Yvonne Gonzalez Rogers szerint az Apple jogosan tette ki őket az App Store-ból.

Ez a cikk Lehet még újra csúcson az Intel? itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

50%-kal gyorsabb a Photoshop M1-en, mint egy 2019-es Intel MacBookon

www3.hu

Roidmi Eve Plus okos robotporszívó dokkolóállomással – teszt és vélemény

www3.hu

Elérhető az iOS 16, az iPadOS 16, a watchOS 9, a tvOS 16, a HomePod Software 16 és a macOS Ventura nyilvános béta verziója

www3.hu