Mobil

Újévköszöntő Apple Watch kihívás – kezdd erősen a 2022-es évet!

Az Apple Watch esetén elérhető kihívások több évre nyúlnak vissza, a lehető legváltozatosabb témákban, volt már köztük korábban is újévköszöntő, de nemzeti parkos, nőnapi, Föld napjára szóló, hálaadásnapi, és még jóganapi is, ezek közül ráadásul több is évente megrendezésre kerül.

2019-ben valamiért kihagyta az Apple az újévköszöntő kihívását, de ilyet már máskor is láttunk, mert például hálaadásnapi vagy épp Föld napi kihívás sincs mindig. 2020-tól viszont újra elérhető az újévköszöntő kihívás, és ennyi járványhelyzet után talán most minden eddiginél nagyobb szükségünk van rá, hogy megfelelően optimistán és lelkesedéssel vágjunk bele az új évbe, amihez most is egy, mind a három karikát teljesítő hétre lesz szükség.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent a watchOS 8.3 – appok adatvédelmi jelentése és a Tudatosság-gyakorlat hibajavítása

A watchOS 8.3 tartalmazza az appok adatvédelmi jelentését, és kijavít egy hibát, ami a Tudatosság-gyakorlatok megszakadását eredményezhette.

Gyakori kérdések: az Apple Watch és az eSIM

Az Apple Watch-ra alapértelmezetten csak MultiSIM formában aktiválható eSIM, a MultiSIM pedig jelenleg egyedül a Telekom esetén érhető el.

Aukcióra bocsátottak egy “első Apple Watch” modellt 1988-ból – egy Seiko WristMac-et…

Az óra nem valami korai Apple Watch prototípus, hanem csak azért kapta a WristMac nevet, mert kompatibilis volt az akkori Macintosh-okkal.

Megjelent a watchOS 8.1.1 – töltési probléma javítása az LTE-s Apple Watch Series 7 esetén

A watchOS 8.1.1 kizárólag az LTE-s Apple Watch Series 7-re jelent meg, és azt a hibát orvosolja, amikor az óra nem töltődik megfelelően.

Interjúban dicsérik az Apple vezetői az Apple Watch Series 7-et

Az Independent magazinnak adott interjút Alan Dye, az Apple felhasználói felületekért felelős vezetője és Stan Ng, a cég marketing vezetője.

Ez a cikk Újévköszöntő Apple Watch kihívás – kezdd erősen a 2022-es évet! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

AppInGym: új generációs, alkalmazással használható, 0-24-es edzőterem Budapesten!

www3.hu

Több mint 90 méter mély szakadékból mentett ki két embert az iPhone 14

www3.hu

Ismerd meg az iOS 16 összes háttérkép újdonságát!

www3.hu