Mobil

Dyson Airwrap: csúcskategóriás hajszárítás és formázás egy lépésben

A Dyson a Supersonic hajszárítóval tört be a hajápolás világába, ami azóta is sokak kedvenc terméke (köztük az enyém is, bővebben itt írtam róla), hiszen hihetetlen módon lerövidíti a hajszárítás idejét úgy, hogy közben nem roncsolja a hajat. Pár évvel később pedig megjelent a Dyson Airwrap is, ami a Supersonic-hoz hasonlóan a káros extrém hőhatás helyett a levegő segítségével dolgozik és a különböző fejeknek köszönhetően nem csak szárítani, hanem hullámosítani, göndöríteni és simítani is tudja a hajat.

Amikor először láttam a Dyson Airwrapet, az első gondolatom természetesen nekem is az volt, hogy mennyire szuperül hangzik minden, viszont ára picit elbizonytalanított. Aztán megvásároltam a Dyson Supersonic-ot, ami teljesen megváltoztatta az egész hajápolási rutinomat és bebizonyította, hogy ez a technológia bizony minden forintot megér. Tavaly a Dyson Corrale is csatlakozott a családunkhoz a hajam nagy örömére, viszont egy termék még hiányzott, hogy teljes legyen a paletta, mégpedig a Dyson Airwrap. Vajon ez is le tud annyira nyűgözni, mint a Supersonic és a Corrale?

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Kipróbáltuk a Meross központi egység nélküli, HomeKit-kompatibilis okoskapcsolóit és -konnektorát…

Szeretnéd okosabbá tenni az otthonod néhány eszközét? Belevágnál az okosotthon bizniszbe? Akkor nézd meg, mit tudnak a Meross termékei!

Az év karácsonyi ajándéka újra elérhető raktárról: Comply™ az AirPods Pro-hoz!

A Comply™ egy memóriahabos fülilleszték az AirPods Pro-hoz, amivel sokkal kényelmesebb viseletet kapunk és nem mellékesen jobb hangzást is.

Xiaomi Mi Portable Air Pump – a tökéletes, hordozható, elektromos kompresszoros pumpa

Nincs kedved kézi pumpával vesződni? Szükséged van egy kicsi és hordozható kompresszorra? Akkor neked találták ki a Xiaomi pumpáját.

Spigen GearLock – a tökéletes biciklis telefontartó és tok

Rendszeresen biciklizel vagy épp rollerezel? Nem tudod, hova tedd közben a telefonod, amikor használnád? A válasz egyszerű: GearLock.

Ajándékozz keretezett készüléket karácsonyra – Black Friday kedvezménnyel!

Rendeld meg a készülék keretezését vasárnap éjfélig és 5.000Ft kedvezményt vehetsz igénybe, ha december 10-ig le is adod hozzá a készüléket!

Ez a cikk Dyson Airwrap: csúcskategóriás hajszárítás és formázás egy lépésben itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Ming-Chi Kuo szerint ezek az új Apple termékek érkeznek 2021-ben

www3.hu

Mac mini zsugorítás Snazzy Labs módra

www3.hu

Kezünkben az Amazfit GTS 2e okosóra – teszt és vélemény

www3.hu