Mobil

Megjelent az iOS 15.2 – appok adatvédelmi jelentése, Digitális hagyaték, pár új funkció és hibajavítások

Majdnem kereken 1 hónappal az iOS 15.1.1 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 15.2-t, ami elsősorban az appok adatvédelmi jelentését és a Digitális hagyaték programot tartalmazza, illetve további funkciókat és hibajavításokat is hoz.

Ezek közül érdemes kiemelni a Mail appban elérhető E-mail-cím elrejtése funkciót, amellyel egyedi, véletlenszerű e-mail-címek hozhatók létre az iCloud+ előfizetése esetén; a javított hibák közül pedig például a ProRAW-fotók túlexponált megjelenését a harmadik felek alkalmazásaiban, az iPhone 13 modelleken a videóstreamelő alkalmazások megjelenítési problémáját, több CarPlay-hibát, vagy pedig amikor Siri nem válaszol a VoiceOver használatakor, ha az iPhone zárolva van, illetve egy Microsoft Exchange hibát is, amikor a naptáresemények nem jó napokon jelennek meg.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent a tvOS 15.2 – várhatóan hibajavítások

Majdnem másfél hónappal a tvOS 15.1.1 megjelenése után az Apple kiadta a tvOS 15.2-t, ami várhatóan most is hibajavításokat tartalmaz.

Megjelent a watchOS 8.3 – appok adatvédelmi jelentése és a Tudatosság-gyakorlat hibajavítása

A watchOS 8.3 tartalmazza az appok adatvédelmi jelentését, és kijavít egy hibát, ami a Tudatosság-gyakorlatok megszakadását eredményezhette.

Megjelent az iPadOS 15.2 – appok adatvédelmi jelentése, Digitális hagyaték, pár új funkció és hibaja…

Az iPadOS 15.2 tartalmazza az appok adatvédelmi jelentését, a Digitális hagyaték programot, valamint további funkciókat és hibajavításokat.

Megjelent a watchOS 8.1.1 – töltési probléma javítása az LTE-s Apple Watch Series 7 esetén

A watchOS 8.1.1 kizárólag az LTE-s Apple Watch Series 7-re jelent meg, és azt a hibát orvosolja, amikor az óra nem töltődik megfelelően.

Megjelent az iOS 15.1.1 – megszakadó hívások javítása az iPhone 12 és iPhone 13 Pro modelleken…

Az iOS 15.1.1 csak az iPhone 12 és iPhone 13 modellekre jelent meg, és a megszakadó hívásokat hivatott orvosolni ezek esetén.

Ez a cikk Megjelent az iOS 15.2 – appok adatvédelmi jelentése, Digitális hagyaték, pár új funkció és hibajavítások itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Ezek voltak a legfontosabb és legolvasottabb cikkeink 2020-ban

www3.hu

Scan. Pay. Go. – App Clip fizetés került az Apple Store alkalmazásba

www3.hu

Megjelent az iPadOS 15.5 – egy új beállítás a Podcastok esetén

www3.hu