Mobil

Kipróbáltuk a Meross központi egység nélküli, HomeKit-kompatibilis okoskapcsolóit és -konnektorát

A Meross márka ismerősen csenghet azok számára akik járatosak az okosotthonok világában, hiszen egy elég széles termékpalettával rendelkező cégről van szó. A változatos kínálat mellett szól még, hogy a termékeik nagy része Apple HomeKit kompatibilis, amit nem kell hangsúlyozni, hogy mekkora előnye. Az okosotthon kiépítésétől sokakat az rettent el, hogy nem lehet kicsiben, egy eszközzel kezdeni, mert mindig kell egy központi egység, vagy legalábbis a kevésbé járatosak így gondolják.

Részben igazuk is van, hiszen legtöbb esetben kell egy központ, aki a routerhez kábelen vagy Wi-Fi-n kapcsolódik és a különböző eszközök pedig ezzel Zigbee protokollon keresztül párosodnak és kommunikálnak. A Meross eszközei nem így csinálják, hanem Wi-Fi-n keresztül közvetlenül kapcsolódnak a routerhez, ezért nem kell hozzájuk hub és emiatt olcsón el lehet velük kezdeni “felokosítani” az otthonunkat.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Fejfájás, rossz közérzet? Miért fontos a levegőcsere az otthonunkban és hogyan mérjük mi?

Ebben a cikkben a CO₂ mérésről és a levegőcseréről írunk, hogy miért fontos a szellőztetés és hogyan mérhető a széndioxidszint.

Az év karácsonyi ajándéka újra elérhető raktárról: Comply™ az AirPods Pro-hoz!

A Comply™ egy memóriahabos fülilleszték az AirPods Pro-hoz, amivel sokkal kényelmesebb viseletet kapunk és nem mellékesen jobb hangzást is.

Xiaomi Mi Portable Air Pump – a tökéletes, hordozható, elektromos kompresszoros pumpa

Nincs kedved kézi pumpával vesződni? Szükséged van egy kicsi és hordozható kompresszorra? Akkor neked találták ki a Xiaomi pumpáját.

Spigen GearLock – a tökéletes biciklis telefontartó és tok

Rendszeresen biciklizel vagy épp rollerezel? Nem tudod, hova tedd közben a telefonod, amikor használnád? A válasz egyszerű: GearLock.

Ajándékozz keretezett készüléket karácsonyra – Black Friday kedvezménnyel!

Rendeld meg a készülék keretezését vasárnap éjfélig és 5.000Ft kedvezményt vehetsz igénybe, ha december 10-ig le is adod hozzá a készüléket!

Ez a cikk Kipróbáltuk a Meross központi egység nélküli, HomeKit-kompatibilis okoskapcsolóit és -konnektorát itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

A Bored Panda szerint ez a 30 legjobb válasz arra, hogy milyen volt 2020

www3.hu

Kezünkben a VOCOlinc Ripple Smart aroma diffúzor

www3.hu

App Clippel érkeznek az idei új Pride szíjak

www3.hu