Mobil

Spigen GearLock – a tökéletes biciklis telefontartó és tok

Amikor 2020 tavaszán Magyarországra is betört a koronavírus járvány, akkor a tömegközlekedést és a kötelező maszk használatot biciklire váltottam. Egyszerűen nem érte meg home officeban a BKK-bérlet, de jeggyel se nagyon volt kedvem maszkban utazni és azóta is szinte mindenhova két keréken megyek, télen-nyáron, éjjel-nappal. Bármennyire is nem tech és kütyü központú a kerékpározás, mégis rengeteg olyan kiegészítőt használhatunk, amelyek biztonságosabbá, kényelmesebbé teszik a közlekedést, vagy épp akkor tudnak a segítségünkre lenni, ha baj van.

Egy cikk sorozatot szeretnék ezzel indítani, amelyben leginkább kerékpáros és elektromos rolleres közlekedéshez használt, számomra hasznos kiegészítőket fogok bemutatni, amelyek valamelyest a technika világához is kapcsolódnak. Ilyen lehet például egy okos bukósisak, egy kormányra szerelhető telefontartó vagy épp egy hordozható akkumulátoros kompresszor. A sorozat első terméke a Spigen GearLock biciklis tartó+tok.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Az év karácsonyi ajándéka újra elérhető raktárról: Comply™ az AirPods Pro-hoz!

A Comply™ egy memóriahabos fülilleszték az AirPods Pro-hoz, amivel sokkal kényelmesebb viseletet kapunk és nem mellékesen jobb hangzást is.

Xiaomi Mi Portable Air Pump – a tökéletes, hordozható, elektromos kompresszoros pumpa

Nincs kedved kézi pumpával vesződni? Szükséged van egy kicsi és hordozható kompresszorra? Akkor neked találták ki a Xiaomi pumpáját.

Ajándékozz keretezett készüléket karácsonyra – Black Friday kedvezménnyel!

Rendeld meg a készülék keretezését vasárnap éjfélig és 5.000Ft kedvezményt vehetsz igénybe, ha december 10-ig le is adod hozzá a készüléket!

HomeKit támogatást kapott a 2. generációs Twinkly okos karácsonyfa égősor

A legutóbbi firmware-frissítéssel HomeKit-képessé vált a második generációs Twinkly okos karácsonyfa égősor – a régire meg ott a Homebridge.

Aqara Camera Hub G2H okosotthon központ és kamera – teszt és vélemény

Az Aqara okosotthon rendszerét még tavasszal mutatta be Admin kolléga egy hosszabb cikk keretében, most lássuk az Aqara Camera Hub G2H-t.

Ez a cikk Spigen GearLock – a tökéletes biciklis telefontartó és tok itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Kezünkben az M1 iMac 2021 – “teszt” és vélemény

www3.hu

Steve Jobs ma lenne 68 éves

www3.hu

Az iFixit szétszedte az iPhone 13 Pro-t

www3.hu