Mobil

Az év karácsonyi ajándéka újra elérhető raktárról: Comply™ az AirPods Pro-hoz!

Bevallom, picit hangzatos lett a cikk címe, de van benne igazság. A Comply™ az egyik legjobb dolog, ami az AirPods-zal történt, és több mint 5 éve használom fülhallgatóimmal. Maga a termék sikeres múltra tekint vissza és a legtöbb neves fülhallgatókkal foglalkozó gyártó memóriahabos fülillesztéket ad a termékéhez.

A Comply™ is egy memóriahabos fülilleszték, amivel lényegében sokkal kényelmesebb érzést kapunk és nem mellékesen jobb hangzást is. Közel 1 éve írtam erről már itt a Szifon.om-on, akkor 2 nap alatt elfogyott az egész raktárkészlet, most pedig újra elérhetővé vált a karácsonyi időszakra, érdemes lecsapni rá!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Xiaomi Mi Portable Air Pump – a tökéletes, hordozható, elektromos kompresszoros pumpa

Nincs kedved kézi pumpával vesződni? Szükséged van egy kicsi és hordozható kompresszorra? Akkor neked találták ki a Xiaomi pumpáját.

Spigen GearLock – a tökéletes biciklis telefontartó és tok

Rendszeresen biciklizel vagy épp rollerezel? Nem tudod, hova tedd közben a telefonod, amikor használnád? A válasz egyszerű: GearLock.

Ajándékozz keretezett készüléket karácsonyra – Black Friday kedvezménnyel!

Rendeld meg a készülék keretezését vasárnap éjfélig és 5.000Ft kedvezményt vehetsz igénybe, ha december 10-ig le is adod hozzá a készüléket!

Teszteltük az AirPods 3-at – melyik AirPods modellt éri meg megvásárolni?

HomeKit támogatást kapott a 2. generációs Twinkly okos karácsonyfa égősor

A legutóbbi firmware-frissítéssel HomeKit-képessé vált a második generációs Twinkly okos karácsonyfa égősor – a régire meg ott a Homebridge.

Ez a cikk Az év karácsonyi ajándéka újra elérhető raktárról: Comply™ az AirPods Pro-hoz! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent a watchOS 8.7.1 a Series 3-as órákra – egy újraindulási hiba javítása

www3.hu

iPhone 15 Pro és 15 Pro Max teszt és vélemény

www3.hu

Megjelent a watchOS 8.0.1 – két, az Apple Watch Series 3-at érintő hiba javítása

www3.hu