Mobil

Fejfájás, rossz közérzet? Miért fontos a levegőcsere az otthonunkban és hogyan mérjük mi?

Ahogy érzitek is, néhány hete már sokkal kevesebb cikket kaptok tőlünk. Ez annak az eredménye, hogy egyre kevesebb az érdemi hír az Apple háza táján. Nyilván sok-sok karácsonyi cikk, ajándékötletek fognak jönni a következő néhány hétben, de próbálunk hasznos cikkeket is írni nektek, mint a mostani.

(HomeKit-képes szellőző rendszer demó videójának egy részlete)

Ez a cikk egyáltalán nem PR anyag, pusztán eszembe jutott, hogy érdekes lehet számotokra levegőcsere, légtechnika az otthonokban. Brutálisan sokat számít az, hogy ki, hogyan és mikor szellőztet otthon, vagy éppen hogyan cseréli a levegőt az otthonában. Ettől függ, hogy hogyan érezzük magunkat napközben, mennyire vagyunk produktívak, képesek vagyunk-e gyorsabban reagálni a helyzetekre. A levegőcsere önmagában megváltoztathatja az életünket, nem véletlen szellőztettek reggel és este a nagyszüleink, amit mi jóval kevesebbszer teszünk már meg manapság.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

HomeKit támogatást kapott a 2. generációs Twinkly okos karácsonyfa égősor

A legutóbbi firmware-frissítéssel HomeKit-képessé vált a második generációs Twinkly okos karácsonyfa égősor – a régire meg ott a Homebridge.

Okosotthon felületfűtéssel: Uponor-Chameleon okosotthon integráció videó

A videóban Kiss Péter, az Uponor ügyvezető igazgatója beszélget Szarvas Péterrel, a Chameleon Smart Home tulajdonosával.

Aqara Camera Hub G2H okosotthon központ és kamera – teszt és vélemény

Az Aqara okosotthon rendszerét még tavasszal mutatta be Admin kolléga egy hosszabb cikk keretében, most lássuk az Aqara Camera Hub G2H-t.

Uponor Chameleon webinar: hűtés-fűtés, árnyékolás, világítás, energiamenedzsment, beléptetés és bizt…

Ha valaki gondolkozik az okos hűtés-fűtésen valamint energiamenedzsmenten, mindenképp csatlakozzon a holnap 10:00 órakor kezdődő webinarhoz.

Mi Smart Air Fryer teszt: az egyik legjobb ár/értékkel rendelkező okos, forró levegős fritőz!

A Mi Smart Air Fryer szerintem az egyik legjobb ár/értékkel rendelkező, forró levegős fritőz, ami bárhol megállja a helyét!

Ez a cikk Fejfájás, rossz közérzet? Miért fontos a levegőcsere az otthonunkban és hogyan mérjük mi? itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Videón egy AirPower prototípus működés közben

www3.hu

A lelkes Apple alkalmazottak törölközőt, az AirTag tervezői pedig egy mini kirakatot kaptak

www3.hu

Financial Times: Jony Ive 12 kedvenc tárgya

www3.hu