Mobil

AdGuard: az egyik legjobb reklámblokkoló macOS-re és Windows-ra

A reklámok blokkolása nem újkeletű dolog, azonban a fizetős cikkek, vagy éppen a reklámblokkolók blokkolása már annál inkább. Az AdGuard segítségével a reklámblokkoló blokkolókat is kikerülhetjük és megszűnnek a teljesen érdektelen vagy politikai témájú YouTube reklámok is.

A reklámokkal önmagában szerintem nincs probléma. Sőt, én kifejezettem szeretem, ha jól célzott reklámot kapok. Ha például a Cadbury csokira keresek rá, akkor kaphatok később Cadbury csokis reklámokat probléma nélkül, valószínűleg vásárolni is fogok. De például PC számítógépházas hirdetéseket teljesen feleslegesen jelenít meg számomra a Google. Az AdGuard segítségével kényelmesen szűrhetjük ki a nem kívánt hirdetéseket és mindez ki is próbálható az ingyenes Safari bővítménnyel!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

iOS 15: ütközhet az iCloud Privát Átjátszó a szolgáltatók korlátlan közösségi, zenei és egyéb csomag…

Az iOS 15-tel esetleg belefuthatunk abba, hogy például korlátlan közösségi oldalas díjcsomaggal mégis elfogy a havi adatforgalmi keretünk.

Rejtett fejlesztői mód hozható elő az AirTag keresésekor

A Lokátorban nem csak az AirTag sorozatszámát és firmware-verzióját tudjuk megnézni, de kereséskor könnyen előhozható egy fejlesztői nézet is.

Az új Apple for Kids támogatási aloldal hasznos segítség lehet a szülőknek

Az Apple for Kids tanácsai egyenként eddig is megtalálhatóak voltak az Apple támogatási oldalán, de most összegyűjtve még inkább kézre esnek.

Jelszavak felügyelete az iCloud-kulcskarika segítségével

A szakértők szerint érdemes minden felhasználói fiókunknak más jelszót megadni: ebben például az iCloud kulcskarika lehet segítségünkre.

20 hasznos tipp Apple Watch tulajdonosoknak

20 hasznos tipp, amit még talán a régebbi Apple Watch tulajdonosok sem ismernek. Fedezd fel az órádat a cikkünk segítségével.

Ez a cikk AdGuard: az egyik legjobb reklámblokkoló macOS-re és Windows-ra itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Bloomberg: ősszel érkezhet az USB-C-s AirPods Pro töltőtok

www3.hu

Elérhető az iOS 14.4, iPadOS 14.4, watchOS 7.3 és tvOS 14.4 kiadásra szánt, RC verziója

www3.hu

Töltsd le az új, lila iPhone 12, az új iPad Pro és az új iMac háttérképeit

www3.hu