Mobil

iKiegészítők – Gyere, dolgozz nálunk!

Több, mint 10 éve ismerhettek már minket, hiszen 2010-ben indítottuk az iKiegészítők webáruházunkat a LineVision Kft. zászlaja alatt, de pár évig még a SzifonStore név alatt is mi futottunk, ha így a régimotorosoknak jobban ismerősek vagyunk. Célunk mindig is az volt, hogy egy jól összeszedett, áttekinthető, letisztult online áruházzal minőségi kiegészítőket kínálhassunk az Apple (és Android) felhasználók számára.

A webáruház után 2013-ban nyitottuk meg a fizikai üzletünket, amelyet idén márciusra kinőttünk, és egy új, nagyobb helyszínen, megújult formájában, fiatalos környezetben várjuk a vásárlóinkat. Az üzlethelyiség váltást a megnövekedett forgalomnak is köszönhetjük, amelynek a kiszolgálásához a csapatunkat bővítenünk kell, mégpedig két pozícióban is: webáruház áru-összekészítő és csomagoló és termékfeltöltő munkakörben írtunk ki álláshirdetést. Nézd meg az álláshirdetéseinket, és ha tetszenek, akkor gyere dolgozni hozzánk!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

AirTag tokok, kulcstartók, fóliák az iKiegészítőknél!

Ha AirTagről van szó, akkor az iKiegészítőket érdemes választani, hisz ár/érték arányban rendkívül jó termékfelhozatalt raktak össze!

Meller Blue Light – kékfény szűrős szemüveg a szemfáradtság ellen

A Meller kékfény szűrős szemüvegek segítenek elnyomni a kék fényt, megelőzve a fáradtságot, a vizuális stresszt és az ehhez kapcsolódó szembetegséget.

Karácsonyi ajándék ötletek kütyü rajongóknak az iKiegészítőktől vol.2.

Ne fuss ki az időből, szerezd be még időben a kütyü kedvelő szeretteidnek az ajándékot a karácsonyfa alá az iKiegészítőktől.

Karácsonyi ajándék ötletek kütyü rajongóknak az iKiegészítőktől vol.1.

Nincs ötleted mit adj karácsonyra ajándékba kütyü mániás szeretteidnek? Semmi gond, segítünk tippjeinkkel a választásban.

Twinkly – okosítsd fel a karácsonyfádat telefonról vezérelhető LED-füzérrel! ?

Hozz új színt a karácsonyi ünnepekbe és okosítsd fel a karácsonyfád izzóit a Twinkly telefonnal irányítható okosizzósoraival.

Ez a cikk iKiegészítők – Gyere, dolgozz nálunk! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent a palera1n – iOS 16-ot is támogató jailbreak az iPhone X és régebbi modellekre

www3.hu

Új gombkombinációkat hozhat az iPhone 15 Pro “Művelet” gombja

www3.hu

Black Unity Collection: az Apple ismét kiállt egy nemes ügy mellett

www3.hu