Mobil

Vélemény: elektromos rollerezés külföldön – spanyol és olasz tapasztalatok

Akik rendszeresen olvassák a Szifon.com-ot, tudják, hogy elkötelezett hívei vagyunk az elektromos közlekedésnek. Többünk rendelkezik elektromos rollerrel és teszteltünk már elektromos bringákat, autókat is. Már a Covid előtt óta használjuk az elektromos rollereket, és jóformán másfél éve már csak az E-twow márkát, amivel egyre jobban fertőzzük az ismeretségi körünket is!

(A kép Budapesten készült a Gellérthegynél.)

Egyértelmű volt, hogy ha lehetséges, külföldön is szeretnénk elkerülni a tömeget, a tömegközlekedést, és igen, a legtöbb országban, városban már megjelentek a bérelhető elektromos bringák és rollerek is. Az elmúlt néhány napban külföldön tartózkodtam, így megtapasztaltam néhány dolgot, amit jó lenne átültetni hazánkba is, és kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy Ti mit gondoltok a hazai rolleres közösségről, akár mint autós, vagy mint bringás.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Kezünkben az Amazfit GTS 2e okosóra – teszt és vélemény

Az okosórákkal és fitneszkarkötőkkel foglalkozó Amazfit rendkívül széleskörű termékpalettát vonultatott fel az évek során.

Használj ingyen egy E-TWOW elektromos rollert egy egész hónapig!

Játék a Futurer csapatával: 1 hónapos roller használatot nyerhetsz, ha feliratkozol a YouTube csatornájukra és jelentkezel a játékukra!

Alattunk a Greyp elektromos kerékpár avagy mountain bike!

Véleményem az Apple otthon-stratégiájáról

Az Apple-nek komoly otthon-irányultságú céljai vannak, és nagy lépésekkel követi, néha pedig megelőzi a konkurens okosotthon ökoszisztémákat.

Életem egyik legjobb döntése volt az E-twow elektromos roller vásárlása

Az E-twow tulajdonképpen a rollerek teslája. Körülheül 1,5 éve használjuk őket, és semmilyen más márkával nem hasonlítható össze!

Ez a cikk Vélemény: elektromos rollerezés külföldön – spanyol és olasz tapasztalatok itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Elérhető az iOS 16.1, iPadOS 16.1, watchOS 9.1, tvOS 16.1, iPadOS 16 és macOS Ventura RC verziója

www3.hu

A Bored Panda szerint ez a 30 legjobb válasz arra, hogy milyen volt 2020

www3.hu

Bloomberg: bivalyerős chip kerül az M3-as MacBook Pro-ba

www3.hu