Mobil

Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk iOS 15-ről iOS 14-re?

Ahogy minden új iOS-főverzió megjelenése után, úgy most az iOS 15-tel is több alkalmazás esetén előfordulhatnak problémák, ha azokat nem frissítette még a fejlesztőjük, vagy pedig hogy valaki bármi egyéb okból elégedetlen a készüléke működésével a frissítés után. Így most is többekben felmerült a kérdés, hogy hogyan tudnának visszatérni az iOS 14-re, ezért az alábbi cikkben az ehhez szükséges lépéseket szedtük össze.

Fontos azonban kiemelni, hogy ez az iPhone 13 modellek esetén nem lehetséges, mert azok már eleve iOS 15-tel érkeztek, illetve a cikkben leírtak csak addig működnek, ameddig az Apple még aláírja az iOS 14.8-at. Tehát ha valaki ilyesmin gondolkozik, annak célszerű ezt a lehető leghamarabb megtennie. Az iOS 15 legfrissebb verziójára később is bármikor lehet majd frissíteni.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Az iOS 15 új Memoji testreszabhatóságot kínál több mint 40 ruhával, kisegítő lehetőségekkel és egyeb…

Az iOS 15 a megújult iMessage és FaceTime élmények mellett további testreszabási lehetőségeket ad a népszerű Memoji funkcióhoz is.

Szavazás: te frissítetted már a készülékeidet iOS 15-re vagy iPadOS 15-re?

Most egy szavazás keretében szeretnénk megtudni, hogy ti már telepítettétek-e az iOS 15 vagy az iPadOS 15 rendszert az Apple eszközeitekre!

Gyakori kérdések: az iOS 15 és az Élő szöveg

Az Élő Szöveg opciót az iPhone XS és újabb készülékek támogatják, bekapcsolni a Beállítások, Általános, Nyelv és régió opció alatt tudjuk.

iOS 15: az Apple Watch már értesít, ha ott hagyod valahol az iPhone-odat!

Értesítést kaphatsz, ha ott hagytad valahol az iPhone-odat, de értelemszerűen csak abban az esetben, ha rajtad van az Apple Watch!

iOS 15: ütközhet az iCloud Privát Átjátszó a szolgáltatók korlátlan közösségi, zenei és egyéb csomag…

Az iOS 15-tel esetleg belefuthatunk abba, hogy például korlátlan közösségi oldalas díjcsomaggal mégis elfogy a havi adatforgalmi keretünk.

Ez a cikk Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk iOS 15-ről iOS 14-re? itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Az Apple 11 éve tökéletesíti a számológép alkalmazását az iPadekre

www3.hu

Végre tudjuk, hogy milyen képfrissítéssel rendelkezik az Apple Vision Pro

www3.hu

Beszélgessünk a HomeKitről és az okos otthonokról!

www3.hu