Mobil

Az iOS 15 új Memoji testreszabhatóságot kínál több mint 40 ruhával, kisegítő lehetőségekkel és egyebekkel

Az Apple 2021 nyarán a WWDC21 esemény égisze alatt mutatta be iOS 15 operációs rendszerét. A megújult iMessage és FaceTime opciók mellett a vállalat további testre szabási lehetőségeket is hozzáad a népszerű Memoji funkcióhoz.

A 2017 novemberében bemutatott iPhone X modellel együtt érkezett funkció nagyon hamar népszerűvé vált, ami az arcok érzékelésére és animálására a telefon TrueDepth kameráját használja.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Szavazás: te frissítetted már a készülékeidet iOS 15-re vagy iPadOS 15-re?

Most egy szavazás keretében szeretnénk megtudni, hogy ti már telepítettétek-e az iOS 15 vagy az iPadOS 15 rendszert az Apple eszközeitekre!

Gyakori kérdések: az iOS 15 és az Élő szöveg

Az Élő Szöveg opciót az iPhone XS és újabb készülékek támogatják, bekapcsolni a Beállítások, Általános, Nyelv és régió opció alatt tudjuk.

iOS 15: az Apple Watch már értesít, ha ott hagyod valahol az iPhone-odat!

Értesítést kaphatsz, ha ott hagytad valahol az iPhone-odat, de értelemszerűen csak abban az esetben, ha rajtad van az Apple Watch!

iOS 15: ütközhet az iCloud Privát Átjátszó a szolgáltatók korlátlan közösségi, zenei és egyéb csomag…

Az iOS 15-tel esetleg belefuthatunk abba, hogy például korlátlan közösségi oldalas díjcsomaggal mégis elfogy a havi adatforgalmi keretünk.

Ezek az újdonságok érkezhetnek az iOS 15.1-es frissítésével

Az iOS 15.1 első bétája alapján az Apple talán hamarosan szabadjára engedi a SharePlay-t, de a frissítés más izgalmakat is tartogat.

Ez a cikk Az iOS 15 új Memoji testreszabhatóságot kínál több mint 40 ruhával, kisegítő lehetőségekkel és egyebekkel itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

iKiegészítők – Gyere, dolgozz nálunk!

www3.hu

iPhone 13 Pro Max: üzemidőben még mindig a csúcson

www3.hu

Megjelent az iOS 15.6.1 – két sebezhetőség javítása

www3.hu