Mobil

Ming-Chi Kuo: 2022 harmadik negyedévében új MacBook Air és új generációs Apple Silicon chip érkezik

Csaknem egy éve adta ki az Apple az M1 chippel szerelt MacBook Air gépeit. Ahogy már arról olvashattatok, az ARM architektúrára épülő M1 chip alaposan felkavarta az állóvizet a processzorgyártók háza táján.
Szintén ez a chip lett a MacBook Air “szíve”, amely számítógép rendkívül elismerő fogadtatásban részesült mind a felhasználók, mind a tech szakma oldaláról. Némely elborult alakok még 4K videók vágására is kipróbálták a lehelet vékony, aktív hűtéssel nem is rendelkező kis masinát, de nem tudtak keresztbe tenni neki. A laptop hősiesen állta a megpróbáltatásokat!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Ming-Chi Kuo: a kijelző mögötti Touch ID 2023-ban, az összecsukható iPhone 2024-ben érkezhet

Ming-Chi Kuo megosztott néhány érdekességet a kijelző mögötti Touch ID-val ellátott iPhone modellről és az összecsukható verzióról is.

Kiszivárgott tokok árulkodnak az iPad mini 6-ról és az iPhone 13-ról

Kiszivárogtatott tokok fedik fel az iPad mini 6 új designját, és azt is megtudtuk, hogy az Apple milyen új tokkal készül az iPhone 13-hoz.

Ma este 7-órakor Apple iPhone esemény: ezekre számíthatsz! – vélemény

Ming-Chi Kuo: drasztikusan új designt kap az Apple Watch Series 7

Ming-Chi Kuo szerint az Apple gyártási problémákba ütközött az Apple Watch Series 7 készítésekor, de mostanra sikerült elhárítaniuk őket.

Max Weinbach: iPhone 13, Apple Watch Series 7 és AirPods 3 pletykák

Max Weinbach 120 Hz-es ProMotion kijelzőről, jobb kameráról és nagyobb akkumulátorról nyilatkozott az iPhone 13 kapcsán.

Ez a cikk Ming-Chi Kuo: 2022 harmadik negyedévében új MacBook Air és új generációs Apple Silicon chip érkezik itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Az Apple díjmentesen kicseréli a 2016-os és 2017-es MacBook Pro-k nem töltődő akkumulátorait

www3.hu

Megjelent az iOS 16.1.1 – két, a libxml2-t érintő hiba javítása

www3.hu

Megjelent az iOS 15.0.2 – Üzenetek, MagSafe, AirTag és CarPlay hibák javítása

www3.hu