Mobil

Roidmi Eve Plus okos robotporszívó dokkolóállomással – teszt és vélemény

Szeretem a rendet, ha tisztaság van, azonban a megőrzésért keveset teszek és nehezen veszem rá magam, hogy a kialakult port és rendetlenséget eltüntessem, inkább csak tologatom és pakolgatom arrébb a dolgokat. Ez a mentalitás sokszor azt eredményezi, hogy a lakásom bizonyos részei úgy néznek ki, mint egy csatatér, pedig egy akár csak félórás rendrakás, portörlés és porszívózás már csodákra lenne képes. Ezen a problémán tud nekem segíteni a Xiaomi Roidmi Eve Plus robotporszívó.

Sosem volt még korábban nálam robotporszívó, mindig csak neten vagy másoknál találkoztam vele, és nem feltétlen láttam értelmét, hogy egy hagyományos porszívó árának többszörösét költsem el egy ilyenre, főleg hogy a saját porszívómat a Facebookon vettem használtan 3000 Ft-ért. Azonban az Roidmi Eve Plus teljesen megváltoztatta a hozzáállásom ezekhez a termékekhez. Na de lássuk is, mit tud ez a termék és miért szerettem bele.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Roborock S7 okos robotporszívó – teszt és vélemény

A Roborock mint robotporszívó egyfajta etalon lett az évek során, ebben a tesztben pedig részletesen kivesézzük minden funkcióját!

Új okosotthon platformot mutatott be a Homey, amit ingyenesen használhatunk majd!

A Homey fejlesztői gyakorlatilag mindenki számára elérhetővé tették az értelmes, gyors, széles skálán mozgó otthon automatizálást.

Kezünkben az Amazfit GTS 2e okosóra – teszt és vélemény

Az okosórákkal és fitneszkarkötőkkel foglalkozó Amazfit rendkívül széleskörű termékpalettát vonultatott fel az évek során.

Kipróbáltuk a Dyson Purifier Cool™ TP07 légtisztító ventilátort – teszt és vélemény

Hosszabbtávon használtuk a Dyson Purifier Cool™ légtisztító ventilátort, érdemes elolvasni, hogy manapság mire képes egy profi légtisztító!

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 okos ventilátor – teszt és vélemény

A Xiaomi Mi Standing Fan 2 szerintem rendkívül jó ár/érték aránnyal rendelkezik, ha okos ventilátort szeretnénk a lakásunkba.

Ez a cikk Roidmi Eve Plus okos robotporszívó dokkolóállomással – teszt és vélemény itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Béta verzióban már elérhető a javítás a Studio Display beépített kamerájához

www3.hu

WWDC22: az Apple bemutatta a macOS Venturát – Stage Manager ablakkezelés, iPhone webkameraként és még sok más

www3.hu

MacRumors: az A15 és M1 chipek a vártnál tovább maradhatnak, mivel az Apple chip frissítései lassulnak

www3.hu