Mobil

iPhone 13: nem hivatalos szervizben cserélt kijelzővel nem működik majd a Face ID

Ha törted már össze az iPhone-od kijelzőjét, akkor tudod, hogy nem egy olcsó mulatság a csere, ha Apple által elfogadott szervizbe viszed. Természetesen mindig is megvoltak az olyan nem hivatalos szervizek, ahol jelentősen olcsóbban is megoldható volt a csere, de ezek hátránya volt eddig, hogy rögtön el is buktad vele az Apple hivatalos jótállását.

Most azonban úgy tűnik, hogy az iPhone 13-mal még rosszabb lesz ez a biznisz, mert a Face ID sem fog működni, ha nem hivatalos partnernél cserélteted a kijelződ, ahogyan azt már korábbi cikkünkben is megemlítettük egy bekezdésben. Talán ennél jobb indok nem is kell, hogy AppleCare+ mellett dönts?

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Az iFixit szétszedte az iPhone 13 Pro-t

Az iFixit csapata szétszedte az iPhone 13 Pro-t és bár teljes értékelésről még nem tudunk beszámolni, de 1-2 érdekességet már megosztottak.

Az Apple egyes készülékeinek az új színei: csillagfény és éjfekete

Az Apple az egyes készülékeknél lecserélte az ezüst és asztroszürke színeket, helyettük mostantól a csillagfény és éjfekete érhető el.

Az iPhone 13 Pro A15 Bionic chipje erősebb GPU-val rendelkezik, mint az alap iPhone 13-é

Az A15 Bionic chip az iPhone 13 Pro modellekben öt grafikus maggal rendelkezik, az iPhone 13 és iPhone 13 mini esetében pedig néggyel.

iPhone 13 és iPhone 13 Pro vélemények: az akkumulátor üzemidejének jelentős javulása viszi a pálmát…

Szeptember 24-én érkeznek a vásárlókhoz az első iPhone 13 modellek, de a tech sajtó képviselői már kipróbálhatták őket.

Itt az első kicsomagolós videó az aranyszínű iPhone 13 Pro Max modellről

A videóban közelebbről megvizsgálják az új csomagolást, valamint az arany színű iPhone 13 Pro Max készülék kialakítását.

Ez a cikk iPhone 13: nem hivatalos szervizben cserélt kijelzővel nem működik majd a Face ID itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Az iOS 17 segít majd az autód hibáinak diagnosztizálásában is

www3.hu

Siri szerint április 20-án tartja az Apple a következő eseményt

www3.hu

Kipróbáltuk a Kia EV6-ot és a Kia alkalmazást

www3.hu