Mobil

Visszatértek az Apple Store-ok, de a legtöbb helyre csak előzetes regisztrációval lehet bemenni

Mi sokszor szeptemberben szoktunk külföldre menni, egyrészt nyilván az Apple rajtok miatt, bár idén nem ez vonzott minket, másrészt pedig ilyenkor van időnk picit “nyaralni”. A mostani helyzet miatt most több cikk is fog készülni Apple + Covid témakörben, és ezek közül az első az Apple Store-ok előzetes regisztrációja.

A külföldi Apple Store-ok népszerű turista célpontok is az egyes országokban, de mi sokszor betérünk az Apple boltjaiba az AppleCare+ miatt is. Spanyolországban például Barcelonában már csak előzetes regisztrációval juthatsz be. Ez lényegében két opciót jelent: vagy helyben felírnak egy későbbi időpontra, ha még van, vagy pedig előzetesen regisztrálsz az Apple oldalán.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Scan. Pay. Go. – App Clip fizetés került az Apple Store alkalmazásba

Az App Clip fizetés jelenleg csak a kihelyezett kiegészítők esetében, és csak bizonyos üzletekben és régiókban érhető el.

Speciális eszközöket készített az Apple a hivatalos szervizek számára az iPhone 12-höz és az AirPods…

Az új szervizes eszközök az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro modellek kijelzőinek leszerelésére, és az AirPods fülhallgatók bemérése alkalmasak.

Szeptember 10-én megnyitott a szingapúri Marina Bay Sands Apple Store

Az Apple Marina Bay Sands a cég harmadik üzlete Szingapúrban, ami egy üveggömbként “úszik” az öböl vizén, 360 fokos panorámát nyújtva.

Ügyfélszolgálatos pozíciót tölthetnek be az Apple Store dolgozók a COVID-19 járvány miatt

Mivel sok Apple Store zárva tart a koronavírus miatt, az Apple kitalált egy új, opcionális munkakört a bolti dolgozói számára.

Az Apple ideiglenesen bezárta a Kínában található üzleteit és irodáit

A koronavírustól való félelemből az Apple bezáratta kínai irodáit és üzleteit. Természetesen csak ideiglenes a helyzet, de ez is negatívan érintheti a őket.

Ez a cikk Visszatértek az Apple Store-ok, de a legtöbb helyre csak előzetes regisztrációval lehet bemenni itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent az iOS 14.4.2 – fontos biztonsági módosítások

www3.hu

Ismét rekordot döntött az Apple, íme a 2021. első negyedévi eredményük

www3.hu

Elérhető az első iOS 14.5, iPadOS 14.5, watchOS 7.4 és tvOS 14.5 béta

www3.hu