Mobil

Megjelent az iOS 15 – Fókusz, Élő Szöveg, megújult értesítéskezelés és egyebek

Majdnem napra pontosan egy évvel az iOS 14, egy héttel az iOS 14.8, nyolc béta változat, és alig egy héttel az RC után az Apple kiadta az iOS 15-ös frissítést.

Az iOS 15 többek között térbeli hangzást és Portré módot kínál a FaceTime-hoz. A Megosztva Önnel funkció az Üzenetekben folytatott beszélgetésekből származó cikkeket, fotókat és egyéb tartalmakat a kapcsolódó appban is megjeleníti. A Fókusz funkció segít csökkenteni a zavaró tényezőket azáltal, hogy az aktuális tevékenységünkhöz igazítva megszűri az értesítéseket. Az értesítések újra lettek tervezve, és egy új értesítési összegzésben megkaphatjuk az értesítések gyűjteményét, így a nekünk megfelelő időben értesülhetünk mindenről. A Térképek app egy lenyűgöző újratervezett felületet kapott, amely új háromdimenziós élményt kínál a nagyvárosokhoz, és kiterjesztett valósággal megtervezett gyalogos útvonalterveket biztosít. Az Élő szöveg funkció az eszközön lévő intelligencia segítségével a teljes rendszerben és a weben egyaránt felismeri a fotókon lévő szövegeket. Az új adatvédelmi vezérlők átláthatóságot biztosítanak, és lehetővé teszik, hogy fokozottan felügyeljük a saját adatainkat.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent a watchOS 8 – megújult Fotók és portrés számlap, Fókusz, Tudatosság és egyebek

A watchOS 8 olyan új funkciókkal bővül, amelyek segítenek, hogy elérhető maradj, és minden eddiginél aktívabban és egész­ségesebben élj.

Megjelent az iPadOS 15 – Fókusz, Élő Szöveg, megújult értesítéskezelés és egyebek

Rengeteg újdonság, köztük: Megosztva Önnel, Fókusz, újratervezett értesítések, Élő szöveg, frissített Térképek és Safari, vizuális keresés.

Elérhető az iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 és tvOS 15 kiadásra szánt, RC verziója

Az Apple elérhetővé tette az iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 és tvOS 15 kiadásra szánt verzióit. A hivatalos megjelenés szeptember 20-án lesz.

Megjelent a watchOS 7.6.2 – egy, a Pegasus által is kihasznált sebezhetőség javítása

A watchOS 7.6.2 a CVE-2021-30860 azonosítójú, PDF-kezelési hibát javítja, amelyet jelenleg aktívan ki is használhatnak.

Megjelent az iPadOS 14.8 – két, a Pegasus által is kihasznált sebezhetőség javítása

Az iPadOS 14.8 a CVE-2021-30860 és CVE-2021-30858 azonosítójú hibákat javítja, amelyeket jelenleg aktívan ki is használhatnak.

Ez a cikk Megjelent az iOS 15 – Fókusz, Élő Szöveg, megújult értesítéskezelés és egyebek itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

iOS 17: az Apple bejelentette az új kisegítő lehetőségeket

www3.hu

Elérhető az iOS 15.1, iPadOS 15.1, watchOS 8.1, tvOS 15.1 és macOS Monterey kiadásra szánt, RC verziója

www3.hu

Az iOS 15 eltünteti majd a lencse tükröződést fotóidról

www3.hu