Mobil

Töltsd le az iPhone 13 modellek és az iPad mini 6 háttérképeit

Az Apple idei első őszi sajtóeseményén lerántotta a leplet az iPhone 13 és iPhone 13 Pro modellek mellett az új alap iPadről és az iPad mini 6-ról. Emellett persze bemutatták az Apple Watch Series 7-et is, de az most háttérképek szempontjából nem releváns. Az Apple szereti egyedi háttérképekkel ellátni az új készülékeit, ami egyrészt segít a marketing anyagokban garantáltan megkülönböztetni az előző évi modelltől, de a felhasználóknak is különleges lehet, hogy az adott kép csak az adott készülékeken érhető el.

Ez a jó hagyomány idén se szakadt meg, hiszen az iPhone 13 és 13 Pro modellek mellett az iPad mini 6 is egyedi háttérképekkel látta meg na napvilágot. Mivel az új készülékek még nincsenek a boltok polcain, ezért így csak az iOS és iPadOS kódjából kinyert módon élvezhetjük az új háttereket, amelyeket most össze is gyűjtöttünk nektek ebben a cikkben.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Így alakult az iPhone-ok akkumulátor-üzemideje az elmúlt években

Az Apple idén igazán megnövelte az akkumulátorokat. Bizonyos tevékenységek során kétszer addig is bírja az iPhone 13 Pro Max, mint elődje.

A California Streaming keynote kreatív kisfilmjei egy csokorban

Összeszedtük a keynote-on látható kisfilmeket, és a bennük elhangzó dalokat is. Neked hogy tetszettek?

Kiderült, hogy mennyi RAM került iPhone 13 modellekbe és az új iPadekbe

A MacRumors-nak köszönhetően most már te is megtudhatod, hogy mennyi RAM került az iPhone 13 modellekbe és az új iPadekbe.

Ezek azok az iPhone 13 változások, amikről nem beszélt az Apple

Az iPhone 13 bemutatón közel sem volt minden változásról szó, így ha a részletek is érdekelnek, merülj el összefoglaló cikkünkben.

Az Apple bemutatta az iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max modelleket – árak, megjelenés, technikai ad…

Strapabíró, lapos dizájnú keret, nagyobb akkumulátor, 120Hz-es kijelző, fejlettebb triplakamerás rendszer, makrofotók, filmszerű mód, ProRes.

Ez a cikk Töltsd le az iPhone 13 modellek és az iPad mini 6 háttérképeit itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Shot on iPhone 12: Teljes virágzás

www3.hu

Egy Flipper Zero-val értesítésekkel lehet bosszantani az Apple felhasználókat

www3.hu

Shot on iPhone 12 – a felhasználók legjobb fényképei az Apple szerint

www3.hu