Mobil

A California Streaming keynote kreatív kisfilmjei egy csokorban

Magyar idő szerint 2021. szeptember 14-én este 7-kor startolt el az Apple “California Streaming” névre keresztelt eseménye, melyen az új iPhone, iPad és Apple Watch eszközök kerültek bemutatásra. Mivel a cupertinói cég nem bíz semmit a véletlenre, ezeknek az eseményeknek a keretein belül számos kisfilm betét segít megérteni és erősíteni az Apple üzenetét a felhasználók felé.

A Steve Jobs utáni korszak új kihívások elé állította a vállalatot, az új elvárások és új közönség tekintetében. Így visszapillantva bátran kijelenthetjük, hogy az Apple sikeresen vette az akadályt. Törekvésük, hogy “házon belülre” hozzanak be fejlesztéseket, a tavaly debütált M1 chip képében alaposan meglepte a világot. A bemutatón látott kreatív kisfilmek esetében is ebbe az irányba haladt a vállalat már évek óta, és a mostani eseményen már teljesen csak a saját égisze alatt készített műveket tekinthetett meg a nagyérdemű.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Kiderült, hogy mennyi RAM került iPhone 13 modellekbe és az új iPadekbe

A MacRumors-nak köszönhetően most már te is megtudhatod, hogy mennyi RAM került az iPhone 13 modellekbe és az új iPadekbe.

Ezek azok az iPhone 13 változások, amikről nem beszélt az Apple

Az iPhone 13 bemutatón közel sem volt minden változásról szó, így ha a részletek is érdekelnek, merülj el összefoglaló cikkünkben.

Az Apple bemutatta az iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max modelleket – árak, megjelenés, technikai ad…

Strapabíró, lapos dizájnú keret, nagyobb akkumulátor, 120Hz-es kijelző, fejlettebb triplakamerás rendszer, makrofotók, filmszerű mód, ProRes.

Az Apple bemutatta az iPhone 13 és iPhone 13 mini modelleket – árak, megjelenés, technikai adatok…

Strapabíró, lapos dizájnú keret, fejlett duplakamerás rendszer a jobb képekért és videókért kevés fénynél, és bemutatkozik a filmszerű mód.

Az Apple bemutatta az Apple Watch Series 7-et – nagyobb és erősebb kijelzőt kapott

Az Apple bemutatta az Apple Watch Series 7-et, ami kissé megújult külsőt, jobb kijelző, erősebb tokozást, jobb akkumulátort kapott.

Ez a cikk A California Streaming keynote kreatív kisfilmjei egy csokorban itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Gyakori kérdések: winmail.dat fájlok megnyitása Apple-ös környezetben

www3.hu

Az Apple megkérdőjelezhető tervezési döntései a közelmúltban

www3.hu

Újraéled hazánkban az AUDIOENGINE márka – ne keresd tovább a tökéletes asztali sztereó hangfaladat!

www3.hu