Mobil

Elérhető az iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 és tvOS 15 kiadásra szánt, RC verziója

Az Apple a keynote után elérhetővé tette az iOS 15, az iPadOS 15, a watchOS 8 és a tvOS 15 kiadásra szánt, RC verzióit – illetve az is kiderült, hogy ezek hivatalos megjelenése szeptember 20-án lesz. A macOS Monterey esetén viszont augusztus 30. és a beta 6 óta nem érkezett újabb build, így most RC sem, és a megjelenési idejéről sem közölt semmit az Apple.

Az újdonságokkal vagy folyamatosan frissítjük ezt az írásunkat, vagy pedig új cikket teszünk közzé, ha valami drasztikusan új dolog bukkan fel. Felfedeztél valamit, ami eddig nem volt? Írd le hozzászólásban!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Hivatalos: “California Streaming” iPhone 13 esemény szeptember 14-én!

A menetrend szerint szeptember 14-én, helyi idő szerint reggel 10 órakor kezdődik majd az Apple keynote-ja, ismét online közvetítéssel.

Az iOS 15 már figyelmeztet az Apple személyre szabott hirdetéseire is

Az iOS 15 esetében az Apple már beleegyezést kér a felhasználóktól a személyre szabott hirdetések engedélyezéséhez az Apple ID-jukhoz kapcsolódóan.

Elérhető a nyolcadik iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 és tvOS 15 béta

Az Apple elérhetővé tette az iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 és tvOS 15 nyolcadik béta verzióit, és augusztus 30-án a macOS Monterey beta 6-ot.

Átverhető-e az Apple NeuralHash-alapú CSAM felismerője?

Független szakértők is megvizsgálták az Apple által az iOS 15-re beharangozott CSAM felismerés működését, és több kérdést is felvetettek.

Teljesen megújul az Időjárás alkalmazás az iOS 15 alatt

Az Apple 2020-ban vásárolta meg a népszerű időjárás appot, a Dark Sky-t, ami már megmutatkozik az iOS 14 és iOS 15 Időjárás alkalmazásában!

Ez a cikk Elérhető az iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 és tvOS 15 kiadásra szánt, RC verziója itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Szavazás: te melyik Apple Watch Series 7 funkciót várod a legjobban?

www3.hu

AdGuard: az egyik legjobb reklámblokkoló macOS-re és Windows-ra

www3.hu

Dylandkt: valószínűleg három új kijelzőt gyártat az LG-vel az Apple, köztük egy új Pro Display XDR-t

www3.hu