Mobil

DongleBookPro révén előkerült az Apple Watch Series 2 egy GPS+Cellular verziós prototípusa

DongleBookPro Twitteren osztott meg információkat egy Apple Watch Series 2 prototípussal kapcsolatban, amely tanulsága szerint a mobilhálózatokra is kapcsolódni tudó cellular verziót az Apple már ebben a verzióban szerette volna bevezetni. A funkció végül a 2017 szeptemberében debütált Series 3 modellekben vált elérhetővé.

A további érdekesség a rozsdamentes acél tokozás arany színe, hiszen az Apple csak két évvel később adta ki az aranyszínű rozsdamentes acélból készült Apple Watch modellt. A Series 2 vonallal a vállalat nyugdíjazta a 18 karátos tömör arany kiadású okosóráit, és a megfizethetőbb kerámia modellekkel helyettesítette őket. A rozsdamentes acélból készült Apple Watch Series 2 csak ezüst és asztrofekete színben volt elérhető.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Górcső alatt egy nagyon ritka Bondi-kék iMac G3 prototípus

Krazy Ken a napokban tett közzé egy videót, melyben egy eredeti Bondi-kék iMac G3 prototípusával foglalkozik.

Videón egy AirPower prototípus működés közben

Giulio Zompetti révén most működés közben láthatunk egy rövid videón egy, a fehér külső borítása nélküli AirPower prototípust.

Giulio Zompetti újabb találata: Apple Watch Series 3 prototípus egy szokatlan csatlakozóval

A Giulio Zompetti által megosztott új képeken két apró fém érintkező is látható az Apple Watch Series 3 prototípusának házán.

Így nézett ki egy másik Apple Watch prototípus

Tavaly decemberben már beszámoltunk egy iPodnak álcázott Apple Watch prototípusról, most pedig itt a nyomógombos telefonnak kinéző testvére!

Giulio Zompetti révén előkerült egy iPod touch prototípus, amelyen még OS X fut

Újabb prototípus került elő, Giulio Zompetti ezúttal egy iPod touch-ot mutatott be a nyilvánosságnak a 9to5Mac cikkén keresztül.

Ez a cikk DongleBookPro révén előkerült az Apple Watch Series 2 egy GPS+Cellular verziós prototípusa itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

WSJ: az Apple megtiltotta az alkalmazottainak a ChatGPT használatát

www3.hu

Kiszivárgott képeken az első androidos telefon gyári dinamikus szigettel

www3.hu

2022-ben 1,1 billió dollár forgalmat generált az App Store ökoszisztéma

www3.hu