Mobil

Új okosotthon platformot mutatott be a Homey, amit ingyenesen használhatunk majd!

A cikk címét úgy is kezdhettem volna, hogy olyat mutatott be a Homey, amivel megváltoztathatja az okosotthonok jövőjét. Korábban már írtam magáról a Homey-ról részletesebben, röviden ez egy okosotthon központ, amivel rengeteg, a különböző gyártóktól származó termékeket tudunk egy helyen irányítani, akár “HomeKitesíteni”.

A Homey lényegében egy Szent Grál az okosotthonokban, de viszonylag kevesen ismerik, és sajnos nem is a legolcsóbb központ, de kétség kívül a legjobban konfigurálható. Az Athom cégnek az volt a célja, hogy a lehető leginkább felhasználóbarát módon tudjuk programozni az otthonunkat bizonyos szempontok alapján. Ezt abszolválták is, a mobilunkról tényleg néhány kattintás alatt képesek vagyunk logikai automatizálásokat létrehozni, de sajnos ez nem mindenki számára volt eddig elérhető az ára miatt. Mostanáig!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Kipróbáltuk a Dyson Purifier Cool™ TP07 légtisztító ventilátort – teszt és vélemény

Hosszabbtávon használtuk a Dyson Purifier Cool™ légtisztító ventilátort, érdemes elolvasni, hogy manapság mire képes egy profi légtisztító!

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 okos ventilátor – teszt és vélemény

A Xiaomi Mi Standing Fan 2 szerintem rendkívül jó ár/érték aránnyal rendelkezik, ha okos ventilátort szeretnénk a lakásunkba.

Orbit B-hyve: okos kertöntözés iOS-en – csinálja magától

Okos kertöntözés az iPhone-odról vezérelve!

Siri először érkezik harmadik féltől származó eszközökhöz

Az előadás során nem közöltek részleteket vagy további példákat, de az integráció valószínűleg része lehet a Matter szövetségnek is.

Innr kültéri LED-szalagok és lámpák Philips HUE, Homey, Zigbee, SmartThings támogatással

A életterünk fényei merőben meghatározzák a mindennapjainkat. Olvasd el, hogy mi hogyan építettük ki a világítást az otthonunkban.

Ez a cikk Új okosotthon platformot mutatott be a Homey, amit ingyenesen használhatunk majd! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

9to5Mac: újabb hírek a várhatóan idén érkező Apple Watch-okról

www3.hu

Elérhető az ötödik iOS 15.6, iPadOS 15.6, watchOS 8.7, tvOS 15.6 és macOS Monterey 12.5 béta

www3.hu

Térbeli hangzás használata az Infuse, Apple TV+, Netflix, YouTube és egyéb appok esetén

www3.hu