Mobil

Kezünkben az Amazfit GTS 2e okosóra – teszt és vélemény

Az Apple Watch mellett viszonylag ritkán tesztelünk okosórákat, vagy fitneszkarkötőket. Ez azért is van így, mert az Apple órájánál nincs kompatibilisebb termék a piacon, egyértelmű, hogy a saját eszközével tudja a legtöbbet kihozni az Apple felhasználó. Ez persze közel sem jelenti azt, hogy nincs jobb okosóra a piacon vagy éppen ne tudnánk más márkájú órákkal használni az Apple termékeinket.

(Valljuk be, jól néznek ki az Amazfit órái)

Az Amazfit nem újkeletű termékcsalád, még a világjárvány előtt indult útjára és fejlődött a márka, amit mára már hivatalosan is megvásárolhatunk hazánkban. Az okosórákkal és fitneszkarkötőkkel foglalkozó cég rendkívül széleskörű termékpalettát vonultatott fel az évek során, és nem csak férfiak, hanem nők is találhatnak maguknak “ékszereket” a márkán belül. Ebben a cikkben egy órát fogunk tesztelni, ami jóformán féláron van a legolcsóbb Apple Watch-hoz képest, rendelkezik véroxigén szint méréssel és több mint 2 hétig bírja akkumulátorral!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Ajax: a kamerás riasztó rendszer – teszt és vélemény

Ez a cikk a korábbi Ajax okos riasztó rendszer folytatása, amiben bemutatjuk az új Hub 2 Plus központot és a kamerás kiegészítőt!

Alattunk a Greyp elektromos kerékpár avagy mountain bike!

Teszteltük az AirTaget: lopás, kutya követés, elhagyott kulcsok, elveszett távirányítók

Az AirTag segítségével megtalálhatjuk az elveszett dolgainkat! Kulcsokat, kutyát, vagy akár egy bringát is!

Véleményem az Apple otthon-stratégiájáról

Az Apple-nek komoly otthon-irányultságú céljai vannak, és nagy lépésekkel követi, néha pedig megelőzi a konkurens okosotthon ökoszisztémákat.

Kezünkben a Sonos Roam: elképesztő hangzás és kiváló szoftveres megoldás!

A Sonos Roam az egyik legjobb hangzással rendelkező hordozható hangfal 2021-ben. Kifejezetten ajánlott termék Apple felhasználók számára!

Ez a cikk Kezünkben az Amazfit GTS 2e okosóra – teszt és vélemény itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Siri először érkezik harmadik féltől származó eszközökhöz

www3.hu

Steve Jobs ma lenne 69 éves

www3.hu

Megjelent a watchOS 9.6 – 18 darab sebezhetőség javítása

www3.hu