Mobil

Már a Visa kártyák is hozzáadhatók az Apple Pay-hez az OTP-nél

Amikor 2019 májusában végre hazánkban is elindult az Apple Pay, és az OTP elsőként vezette be a szolgáltatást az ügyfelei számára, akkor még csak a MasterCard és Maestro kártyákkal rendelkezők tudták azokat hozzáadni a Tárcához, és használni a telefonjukkal vagy Apple Watch-ukkal az érintéses fizetéshez. Ez végül bő két évig nem is változott, noha más bankoknál pedig mindez pont fordítva történt, sok esetben pont a Visa kártyák voltak támogatottak, a MasterCard és Maestro nem, de volt olyan bank is, ahol nem volt ilyen kivételezés.

Ennek az oka valószínűleg az volt, hogy az OTP többségében MasterCard és Maestro kártyákat használó ügyfelekkel rendelkezik, így ezek támogatása volt a prioritás. Végül néhány nappal ezelőtt az OTP hírlevélben arról tájékoztatta ügyfeleit, hogy most már a Visa kártyákkal rendelkezők is hozzáadhatják azt a Tárcához, és használhatják az Apple Pay-jel!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Scan. Pay. Go. – App Clip fizetés került az Apple Store alkalmazásba

Az App Clip fizetés jelenleg csak a kihelyezett kiegészítők esetében, és csak bizonyos üzletekben és régiókban érhető el.

Elérhetővé vált a Raiffeisen Banknál is az Apple Pay

Mostantól a Raiffeisen Bank ügyfelei is használhatják az Apple Pay-t, ha regisztrálják a Mastercard bankkártyájukat a Wallet appban.

Curve – használj Apple Pay-t bármely bank kártyájával

A Curve segítségével gyakorlatilag bármely bank kártyáját Apple Pay kompatibilissé tehetjük, és így fizethetünk a telefonunkkal és az óránkkal. Próbáld ki!

Elérhetővé vált az Expressz tömegközlekedés Londonban is – kipróbáltuk!

Egy teljesen lezárt telefont esetén az érintéskor felugrik a kártya, automatikusan hitelesíti magát, majd nyílik is a kapu, mindez egyetlen másodperc alatt.

Elérhető a CIB Banknál is az Apple Pay

Ez a cikk Már a Visa kártyák is hozzáadhatók az Apple Pay-hez az OTP-nél itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

A régebbi rendszereken is javította a BLASTPASS-t az Apple

www3.hu

Hello, yellow! – március 14-től sárga színben is elérhető az iPhone 14 és 14 Plus

www3.hu

SmartDiszkont: mire számíthatunk az iPhone 15 és az iPhone 15 Pro kapcsán?

www3.hu