Mobil

Górcső alatt egy nagyon ritka Bondi-kék iMac G3 prototípus

Krazy Ken a napokban tett közzé egy videót a Computer Clan névre hallgató YouTube-csatornáján, melyben egy eredeti Bondi-kék iMac G3 prototípusával foglalkozik. Ez a prototípus elég sokban különbözik a kereskedelmi verziótól annak ellenére, hogy több hasonlóságot is mutat. Sajnos az eszköz jelenleg nem kapcsol be, de Ken azt mondja, hogy más tech YouTuberekkel együtt dolgozik azon, hogy megjavítsák és újra működőképessé tegyék.

Ez az iMac G3 prototípus a fogyasztói változathoz képest eltérő megjelenésű műanyagokat használ. Ken azt mondja, hogy ez valószínűleg csak egy helyettesítő anyag, amelyet a prototípusok megfizethetőbbé tételére használtak. Általában más, szintén prototípus Apple termékek esetében is bevett gyártói szokás. A CRT burkolat hátoldalán található műanyag teljesen átlátszó, eltérően a végleges megjelent verziótól. Valójában jobban hasonlít az iMac DV-re, mint az eredeti iMac G3-ra.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Videón egy AirPower prototípus működés közben

Giulio Zompetti révén most működés közben láthatunk egy rövid videón egy, a fehér külső borítása nélküli AirPower prototípust.

Mark Gurman: jövő novemberig befut az új Mac Pro és Mac mini is

Új iMac, Mac mini, Mac Pro, újratervezett MacBook Pro és MacBook Air – ha Gurman jóslatainak csak a fele igaz, akkor is izgalmas lesz 2022!

Mark Gurman: ősszel újratervezett iPad mini és nagyobb képernyős Apple Silicon iMac érkezhet

A Bloomberg friss jelentése szerint ősszel egy újratervezett iPad mini és egy új, nagyobb kijelzős iMac is várható.

Giulio Zompetti újabb találata: Apple Watch Series 3 prototípus egy szokatlan csatlakozóval

A Giulio Zompetti által megosztott új képeken két apró fém érintkező is látható az Apple Watch Series 3 prototípusának házán.

Így nézett ki egy másik Apple Watch prototípus

Tavaly decemberben már beszámoltunk egy iPodnak álcázott Apple Watch prototípusról, most pedig itt a nyomógombos telefonnak kinéző testvére!

Ez a cikk Górcső alatt egy nagyon ritka Bondi-kék iMac G3 prototípus itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Szavazás: te melyik Apple Watch Series 7 funkciót várod a legjobban?

www3.hu

Elérhető iOS-re is az EESZT COVID19-védettséget igazoló appja

www3.hu

A jelek szerint lépett az Apple a fejlesztői bétákat megosztó oldalak ellen

www3.hu