Mobil

Megérkeztek a Nomad AirTag tartói kulcscsomóhoz és szemüveghez!

Hónapok óta várom a Nomad termékeit, mióta bemutatta őket a cég. Szinte minden évben hasznos kiegészítőket készítenek az aktuális termékpalettához, viszonylag gyorsan! Így már az iPhone 12-höz és az AirTaghez is számos kiegészítő áll rendelkezésre, amikről időnként be is szoktunk nektek számolni.

Most az AirTag kiegészítők érkeztek meg a szerkesztőségünkbe, amiket én már nagyon vártam. Szerettem volna lecserélni az eredeti Apple bőr tartókat egy sokkal elegánsabb megoldásra. Ebben pedig a Nomad adta meg végső lökést, mikor bemutatta a fenti termékeket. Ezen kívül én szinte minden évben elhagyom a napszemüvegemet, szóval számomra 10/10 lett a Nomad megoldása, ami jelenleg egyedüli a piacon. Vágjunk is bele!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

MegaLag egy-egy AirTaget küldött Tim Cooknak, Elon Musknak és Észak-Koreába

Az Apple megkapta és válasszal együtt visszaküldte, a SpaceX nem foglalkozott vele, Észak-Koreába pedig nem jutott el, inkább visszaküldték.

Kezünkben a 1MORE hordozható vezeték nélküli külső hangszoró

A 1MORE egy rendkívül sok funkcióval rendelkező külső hangszórót tett le a piacra, ami nem csak zenehallgatásra alkalmas!

Farbulous Creations: AirTag Hermès kulcstartó házilag

Ron Farber-Newman lézerrel kivágott bőrből elkészítette a Hermès bőr kulcstartó mását, amit részletesen be is mutat a videójában.

AirTag tokok, kulcstartók, fóliák az iKiegészítőknél!

Ha AirTagről van szó, akkor az iKiegészítőket érdemes választani, hisz ár/érték arányban rendkívül jó termékfelhozatalt raktak össze!

iOS 15: az AirTag már akkor is értesít, ha ott hagyod valahol valamidet

Az iOS 15 bétájában elérhetővé vált az a funkció, amivel értesítést kaphatunk, ha az adott, AirTaggel ellátott tárgyunk különválik tőlünk.

Ez a cikk Megérkeztek a Nomad AirTag tartói kulcscsomóhoz és szemüveghez! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Szerezd be a Föld napi Apple Watch kihívás jutalmait

www3.hu

Instagram Playback 2021 – a hivatalos visszatekintő

www3.hu

Kipróbáltuk – League of Legends: Wild Rift

www3.hu