Mobil

MegaLag egy-egy AirTaget küldött Tim Cooknak, Elon Musknak és Észak-Koreába

Az Apple AirTag nevű nyomkövető eszköze év elején került a boltok polcaira. Jó néhány mulatságos történetet láthattunk már a rajt óta, hogy kreatív és leleményes emberek milyen különféle módokon használják ezt az új kiegészítőjüket.

MegaLag a YouTube csatornáján arról készített videót, hogy három AirTaget küldött el Németországból: egyet Tim Cooknak, egyet Elon Musknak, és mindezt megfejelve egy harmadikat pedig a német nagykövetségnek Phenjanban, Észak-Koreában.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Farbulous Creations: AirTag Hermès kulcstartó házilag

Ron Farber-Newman lézerrel kivágott bőrből elkészítette a Hermès bőr kulcstartó mását, amit részletesen be is mutat a videójában.

A 9to5Mac-től Jeff Benjamin egy hosszabb videón mutatja be a macOS Monterey újdonságait

Az 1 óránál is picivel hosszabb videóban Jeff összegyűjtötte az ősszel érkező macOS Monterey legtöbb, szemmel is látható újdonságát.

AirTag tokok, kulcstartók, fóliák az iKiegészítőknél!

Ha AirTagről van szó, akkor az iKiegészítőket érdemes választani, hisz ár/érték arányban rendkívül jó termékfelhozatalt raktak össze!

iOS 15: az AirTag már akkor is értesít, ha ott hagyod valahol valamidet

Az iOS 15 bétájában elérhetővé vált az a funkció, amivel értesítést kaphatunk, ha az adott, AirTaggel ellátott tárgyunk különválik tőlünk.

CNET: Android alkalmazást is készít az Apple az AirTag mellé

Az Apple elárulta, hogy milyen módosításokat terveznek az AirTag kapcsán, hogy még jobban eloszlassák az emberek félelmeit.

Ez a cikk MegaLag egy-egy AirTaget küldött Tim Cooknak, Elon Musknak és Észak-Koreába itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Hogyan mentsük le az iCloud-fotókból az összes, 2021-es fotónkat és videónkat?

www3.hu

MacRumors: ezeket érdemes tudni a 2021-es MacBook Pro-ról

www3.hu

Elérhető az iOS 15.2, iPadOS 15.2, watchOS 8.3 és macOS Monterey 12.1 kiadásra szánt, RC verziója

www3.hu