Mobil

Kihirdették a 14. iPhone Photography Awards díjazottjait – két magyar díjazottal

Immáron 14. alkalommal rendezték meg az iPhone Photography Awards versenyt, ami egy Apple-től független fotós kihívás és nevéből adódóan nyilván csak iPhone-nal készült képekkel lehet pályázni rá. Az idei év magyar szempontből igazán különleges lett, ugyanis a kategóriáktól független nagydíjat Kerekes István nyerte.

A versenyen bárki indulhatott a néhány dolláros nevezési díj befizetése után, utómunkázhatta is az alkotását, csak annyi kikötés volt, hogy az eredeti fénykép egy iPhone-nal vagy iPaddel készüljön és az utómunka csak mobilos alkalmazásokkal lehetett. A díjak kiosztásával egy időben a jelentkezés is megnyílt a 2022-es iPhone Photography Awards-ra, így aki kedvet kapott, már most nevezhet rá, egészen 2022. március 31-ig.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Lenyűgöző Tejút fotó egy iPhone 12 Pro Max segítségével

Egy angol csillagász lenyűgöző Tejút fotót mutatott be, amelyet egy iPhone 12 Pro Max segítségével készített a ProRAW formátum használatával.

f8 Lens Toolkit – hasznos alkalmazás fotósoknak

Mindig is kíváncsi voltál, hogyan is változik a mélységélesség a rekesz, tárgytávolság és a gyújtótávolság relációjában? Most kiszámolhatod.

Az iPhone 12 Pro Max és az iOS 14.3 Apple ProRAW – fotóteszt és vélemény (képek)

Megdöbbentő volt látni, hogy az iPhone 12 Pro Max a ProRAW segítségével milyen képeket készít! Érdemes megnézni őket!

Kihirdették a 13. iPhone Photography Award díjazottjait

Egy 10 éves telefonnal, egy iPhone 4-gyel készült fénykép is díjat nyert, az emberek kategóriában, a 2020-as iPhone Photography Award versenyen.

Már iPaden is megnyithatsz fényképeket közvetlenül Lightroomból Photoshopba

Öles léptekkel haladunk afelé, hogy komoly munkára is használható legyen az iPad, akár fotósoknak a Lightroom és a Photoshop révén.

Ez a cikk Kihirdették a 14. iPhone Photography Awards díjazottjait – két magyar díjazottal itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent az iOS 15.3 – az Apple javította a Safari IndexedDB adatszivárgási hibáját

www3.hu

Bemutatásra került Apple TV 4K új generációja

www3.hu

Megjelent a watchOS 8.5 – Apple TV-s vásárlások jóváhagyása, oltási kártya, egyéb funkciók és hibajavítások

www3.hu