Mobil

Az iPod shuffle 12 éve

Idén ősszel lesz 20 éve, hogy az Apple kiadta ikonikus zenelejátszóját, az iPodot. A napokban egy fiókpakolás alkalmával akadt a kezembe a már elfeledett negyedik generációs iPod shuffle zenelejátszóm.

Az iPod shuffle négy generációt élt meg, az Apple összesen 12 éven keresztül értékesítette. 2017 júliusában a cég csendben eltávolította weboldaláról, mintegy szolidan jelezve, hogy kivonja őket a forgalomból. Bontatlan modelleket persze napjainkban is kaphatunk, hála a gyűjtők és kereskedők előrelátó magatartásának. Lássunk egy kis történeti áttekintést az iPod shuffle-t illetően!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

13 éve jelent meg az első iPhone

Az Apple éppen 13 évvel ezelőtt, 2007. június 29-én indította útjára az iPhone első változatát, ami akkor gyakorlatilag fenekestül felforgatta a piacot.

Vegyél több millió forintért nagykorú, bontatlan iPodot!

Az eBay-en most nagyjából 5,8 millió forintért árulnak egy 2001-es, 5 GB-os háttértárral rendelkező, első generációs iPod modellt, bontatlan csomagolásban.

Íme az Apple eddig gyártott, összes terméke

Egy Reddit felhasználó, FoxyFoxMulder készített egy olyan összeállítást, amiben az elmúlt 42 év termését láthatjuk évre pontosan.

Maga a történelem: a prágai Apple Múzeumban jártam

A Prága belvárosában található Apple Museumban 472 darab egyedi tárgy van kiállítva, kezdve a cég megalapításától, 1976-tól egészen 2012-ig.

Milyen volt az iPhone OS 1.0 és mennyit fejlődött 10 év alatt? (videó)

Az iPhone OS 1.0 az első szoftver volt, ami megjelent az iPhone-ra, és rengeteg dolog hiányzott belőle, ami mára már fel sem tűnik.

Ez a cikk Az iPod shuffle 12 éve itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent az iOS 16.3 – biztonsági kulcsok, fejlett iCloud adatvédelem funkció, hibajavítások

www3.hu

A vércukorszint mérésére is alkalmas lehet a következő Apple Watch

www3.hu

Három új termékbemutató Apple kisfilm: MacBook Pro, AirPods 3, HomePod mini

www3.hu