Mobil

Az iCloud Mail újratervezett webes felületet kap, amely béta verzióban már elérhető

Bár a héten minden figyelem az Apple új szoftvereire irányult, a vállalat ezek mellett új funkcióval bővítette a webes alkalmazásait is. Az iCloud Mail webes verziója újratervezett felületet kap, amely jelenleg béta verzióban érhető el.

A felhasználók az iCloud béta webhelyére való belépéskor találkozhatnak a webes Mail alkalmazás frissített verziójával. Az új kialakítás jobban hasonlít a jelenlegi iPades Mail alkalmazásra.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

WWDC21: az Apple bemutatta az iCloud+ szolgáltatást három új funkcióval

A Private Relay mondhatni VPN, a Hide My Email egyedi címeket ad a szolgáltatásokhoz, és korlátlan HomeKit Secure Video kamerát használhatunk.

Jelszavak felügyelete az iCloud-kulcskarika segítségével

A szakértők szerint érdemes minden felhasználói fiókunknak más jelszót megadni: ebben például az iCloud kulcskarika lehet segítségünkre.

Október 30. óta elérhető itthon is az Apple One szolgáltatáscsomag

Október 30. óta elérhető az Apple új szolgáltatáscsomagja, az Apple One. A kétféle csomaggal akár több ezer forintot is megspórolhatunk.

Ősszel új iCloud.com is érkezik, ami bétaként már most is kipróbálható

Első ránézésre az új főképernyő tűnik a legnagyobb változásnak, de valójában az Emlékeztetők webapp az, ami az igazi újdonságokat tartalmazza.

Hogyan töltsd le az összes, az iCloudban lévő fotódat, videódat?

Az Apple végre frissítette az iCloud online felületét és már az iCloud.com-on is letölthetjük a fotóinkat, videóinkat egyetlen kattintással.

Ez a cikk Az iCloud Mail újratervezett webes felületet kap, amely béta verzióban már elérhető itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

iOS 14.5: AirPlay 2 támogatás az Apple Fitness+-nál

www3.hu

Megjelent az iPadOS 16.5 – sebezhetőségek és hibák javítása

www3.hu

Megjelent az iOS 15.6.1 – két sebezhetőség javítása

www3.hu