Mobil

Spotify – hamarosan offline is hallgathatjuk Apple Watch-on a kedvenc zenéinket

A megváltás hamarosan megérkezik azon Apple Watch felhasználók számára, akik Spotify-on hallgatják kedvenc zenéiket, ugyanis az óra 6 éves megléte és a Spotify órás változatának 2,5 éves megléte alatt hiába vártuk azt, hogy lementhessük a kedvenceinket és telefon nélkül, offline, az óráról szólhasson a muzsika. A várakozásnak mindjárt vége, mert pár héten belül minden prémium előfizető számára elérhetővé válik ez a világmegváltó újítás.

Kicsit nevetséges, hogy az Apple Music-kal ezt már első perctől kezdve meg tudtuk tenni, míg a Spotify esetén erre hosszú éveket kellett várnunk, de nem lenne meglepő, ha szokásos Apple-ös korlátozások vagy egy titkos paktum állt a frissítés útjában. De most már ez nem is lényeg, hiszen itt van már az ajtóban az új funkció, amit biztosan állíthatok, hogy nem egyedül várok.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Car Thing – a Spotify bemutatta az első hardverét, egy autós zenevezérlőt

A Spotify bemutta az első hardverét, ami nem egy okoshangszóró, hanem egy érintőkijelzős autós zenevezérlő, a Car Thing.

Spotify HiFi – érkezik a veszteségmentes, CD-minőségű opció a prémium előfizetők számára…

A Spotify HiFi CD-minőségben, veszteségmentes audio formátumban juttatja el a zenét az eszközeinkre és a Spotify Connect-képes hangszórókba.

Spotify 2020 Wrapped – itt az idei személyre szabott statisztika és toplista

Hamarosan véget ér a 2020-as év is, nézd meg, hogy milyen személyre szabott statisztikákat készített az idei éved zenehallgatásából a Spotify.

Spotify – végre közvetlenül streamelhetünk zenét az Apple Watch-ról is

Futás közben Spotify-ról hallgattad volna iPhone nélkül a zenét? Eddig nem ment, mostantól viszont már igen!

iOS 14-es widgetekkel frissült a Spotify

A Spotify újdonsága a két méretben elérhető, iOS 14-es widgetek, amikkel a legutóbb lejátszott zenéket tudjuk egy koppintással elindítani.

Ez a cikk Spotify – hamarosan offline is hallgathatjuk Apple Watch-on a kedvenc zenéinket itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Bloomberg: az Apple design vezetője a jövő MI eszközein fog dolgozni a LoveFromnál

www3.hu

Ming-Chi Kuo szerint 2021 második felében érkezhet az iPad mini 6

www3.hu

Vicces kicsomagoló videót osztott meg a CARROT Weather az Apple Design Awardjukról

www3.hu