Mobil

Júniustól veszteségmentesre vált az Apple Music teljes kínálata, és lesz térbeli hang is

Az Apple egy sajtóközleménnyel ma bejelentette, hogy júniustól elhozza az előfizetők számára a térbeli hangot Dolby Atmos támogatással az Apple Music zenei kínálatába, és emellett az összes zeneszám is veszteségmentesen lesz elérhető.

A térbeli hangnak köszönhetően a zene még inkább körbeölelhet minket, a veszteségmentes tömörítésnek köszönhetően pedig eredeti minőségben hallgathatjuk meg a kedvenc zenéinket, abban a formában, ahogyan azt az előadó szánta. Ezek a változások pedig az Apple Music előfizetők számára automatikusan, külön díj nélkül elérhetőek lesznek a következő hónaptól kezdődően.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Május 18-án, azaz holnap érkezhet a harmadik generációs AirPods és az Apple Music Hi-Fi

Egy új értesülés szerint az Apple május 18-án, kedden fogja bejelenteni a harmadik generációs AirPods-t és az Apple Music Hi-Fi szolgáltatást.

Hits Double Daily: heteken belül érkezhet az Apple Music Hi-Fi és a harmadik generációs AirPods

A jelentés szerint az új Apple Music Hi-Fi a jelenlegi egyéni előfizetés keretein belül lesz elérhető, és megérkezhet vele az AirPods 3 is.

Behind the Songs az Apple Music-ban: fókuszban a dalszerzők és producerek

A Behind the Songs egy lejátszási listákból, videókból, interjúkból és rádióműsorokból álló gyűjtemény lesz az Apple Music-ban.

Spotify HiFi – érkezik a veszteségmentes, CD-minőségű opció a prémium előfizetők számára…

A Spotify HiFi CD-minőségben, veszteségmentes audio formátumban juttatja el a zenét az eszközeinkre és a Spotify Connect-képes hangszórókba.

Apple Music támogatáson dolgozik a Tesla

Jelenleg csak a Spotify érhető el a Teslák beépített szórakoztató rendszerén, de ez hamarosan változni fog, és az Apple Music is bekerül.

Ez a cikk Júniustól veszteségmentesre vált az Apple Music teljes kínálata, és lesz térbeli hang is itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Laminált akkumulátort kaphat az iPhone 15

www3.hu

StellaFudge: az Apple végre készített egy firmware frissítő alkalmazást az AirPods-hoz

www3.hu

Az iOS 14.5 felhívja a figyelmet az ismeretlen hívók némítására

www3.hu