Your ads here. Click here

Mobil

Júniustól veszteségmentesre vált az Apple Music teljes kínálata, és lesz térbeli hang is

Az Apple egy sajtóközleménnyel ma bejelentette, hogy júniustól elhozza az előfizetők számára a térbeli hangot Dolby Atmos támogatással az Apple Music zenei kínálatába, és emellett az összes zeneszám is veszteségmentesen lesz elérhető.

A térbeli hangnak köszönhetően a zene még inkább körbeölelhet minket, a veszteségmentes tömörítésnek köszönhetően pedig eredeti minőségben hallgathatjuk meg a kedvenc zenéinket, abban a formában, ahogyan azt az előadó szánta. Ezek a változások pedig az Apple Music előfizetők számára automatikusan, külön díj nélkül elérhetőek lesznek a következő hónaptól kezdődően.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Május 18-án, azaz holnap érkezhet a harmadik generációs AirPods és az Apple Music Hi-Fi

Egy új értesülés szerint az Apple május 18-án, kedden fogja bejelenteni a harmadik generációs AirPods-t és az Apple Music Hi-Fi szolgáltatást.

Hits Double Daily: heteken belül érkezhet az Apple Music Hi-Fi és a harmadik generációs AirPods

A jelentés szerint az új Apple Music Hi-Fi a jelenlegi egyéni előfizetés keretein belül lesz elérhető, és megérkezhet vele az AirPods 3 is.

Behind the Songs az Apple Music-ban: fókuszban a dalszerzők és producerek

A Behind the Songs egy lejátszási listákból, videókból, interjúkból és rádióműsorokból álló gyűjtemény lesz az Apple Music-ban.

Spotify HiFi – érkezik a veszteségmentes, CD-minőségű opció a prémium előfizetők számára…

A Spotify HiFi CD-minőségben, veszteségmentes audio formátumban juttatja el a zenét az eszközeinkre és a Spotify Connect-képes hangszórókba.

Apple Music támogatáson dolgozik a Tesla

Jelenleg csak a Spotify érhető el a Teslák beépített szórakoztató rendszerén, de ez hamarosan változni fog, és az Apple Music is bekerül.

Ez a cikk Júniustól veszteségmentesre vált az Apple Music teljes kínálata, és lesz térbeli hang is itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

iOS 14.4: már az utángyártott kamerák veszélyeire is figyelmeztet az iPhone 12

www3.hu

Siri + HomePod: Siri hangereje, haladó lejátszási parancsok, és a természet hangjai

www3.hu

Alphajack MFi-s Lightning-kábel, és 9H-s kijelzővédő üvegfólia – ha a minőséget keresed!

www3.hu

Your ads here. Click here