Mobil

Elérhető iOS-re is az EESZT COVID19-védettséget igazoló appja

Csütörtök óta már elérhető az EESZT COVID19-védettséget igazoló illetve azt visszaellenőrző alkalmazásainak párosa Androidra és iOS-re is, ami pont azoknak hasznos, akik már megkapták legalább az első oltásukat, de a védettségi igazolvány kártyája még nem érkezett meg számukra, vagy pedig nem szeretnék azt magukkal hordani.

Sajnos az app indulása viszont nem sikerült felhőtlenül, mert bár a regisztrációval elvileg sikerrel járhattunk az EESZT-n belépve, az alkalmazásban ettől függetlenül nem biztos, hogy tovább tudtunk lépni. Nézzük, hogy mit kell tennünk a regisztrációhoz, illetve ha nem sikerülne belépnünk!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

macOS Big Sur 11.3 tipp: így szerezheted meg a „Hello” képernyővédőt

Az Apple az M1-es iMac-hez készített egy képernyővédőt, amit elrejtett a macOS Big Sur 11.3-ban. Szerencsére egy trükkel te is aktiválhatod!

Bemutatásra került Apple TV 4K új generációja

Noha a TV “doboz” kinézetre nem sokat változott, a bele épített hardver viszont igen, és még új, áttervezett távirányító is érkezett vele.

Az Apple bemutatta az AirTaget, amivel megkeresheted a kedvenc dolgaidat!

Az AirTag április 23-tól megrendelhető 12 990 Ft-ért, vagy pedig négyes csomagban 43 990 Ft-ért, és 30-án érkezik a vásárlókhoz.

Három új terméknél érhető el a Lokátor támogatás

Lehet, hogy az AirTagre még sokat kell várni, de a külső gyártók már készítettek kütyüket a Lokátor alkalmazás Tárgyak fülére.

2021-ben jöhetnek a véletlenszerűen generált sorozatszámok az Apple készülékei esetén

Az új sorozatszám véletlenszerű, 8-14 karakterből álló alfanumerikus karakterlánc lesz, gyártási információk vagy konfigurációs kód nélkül.

Ez a cikk Elérhető iOS-re is az EESZT COVID19-védettséget igazoló appja itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent a tvOS 15.4 – pár új funkció és több hiba javítása

www3.hu

Megjelent az iPadOS 15.6 – fejlesztések, hibajavítások és biztonsági frissítések

www3.hu

Time Machine a Synology routereihez csatlakoztatott HDD/SSD használatával

www3.hu