Mobil

iPhone 12 állvány, ami tölti az Apple Watch-ot és az AirPods-t is!

Nem először írunk a SmartDiszkont iPhone 12-es termékpalettájáről. Ők szoktak nekünk küldeni újdonságokat, amikről beszámolhatunk a már meglévő és újdonsült iPhone 12 tulajdonosoknak is. Ezúttal egy 3 az 1-ben dokkolót hoztunk el nektek, ami rendelkezik beépített LED fénnyel is.

Ha csak saját magamból indulok ki, akkor már nyert ez a kiegészítő, mert az AirPods-t szinte folyton elfelejtem tölteni. Sokszor egyébként az órát is le szoktam venni napközben, mert kényelmetlen, ha rajtam van fém szíj és hosszabb bejegyzést írok. Ezen kívül természetesen fontos, hogy ha töltöm a készüléket, akkor értesítésenként rá is lássak, tehát számomra mindenképp fontos, így egy értesítés esetén csupán ránézek a telefonra, ami felold és mutatja is magát az üzenetet. Egyszóval tényleg ideális kis dokkolóról van szó, de nézzük meg mélyebben!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

ZolloTech: a lila iPhone 12-vel az Apple megkezdi az átállást a véletlenszerű sorozatszámokra

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, az Apple 2021 folyamán kezdi meg a jövőbeni termékeinek véletlenszerű sorozatszámra való átállását.

Ismét egy frappáns reklámmal mutatja be az Apple az iPhone 12 strapabíróságát

Újabb vicces iPhone 12 reklámmal rukkolt elő az Apple. Vajon érdemes az iPhone-t főzés közben használni? A videóból kiderül.

Nem valószínű, hogy a közeljövőben érkezni fog a kétirányú vezeték nélküli töltés

A korábbi pletykák beigazolódni látszódtak, de úgy tűnik, most mégis csúszik az Apple kétirányú vezeték nélküli töltést megvalósító terve.

ESR HaloLock 2in1 MagSafe mágneses vezeték nélküli gyorstöltő iPhone 12-höz is!

Az ESR HaloLock 2in1 dokkolója tökéletes megoldás az iPhone 12, és iPhone 12 Pro tulajdonosoknak, és 10W-os töltésre is képes!

iOS 14.5: már kettős SIM használata esetén is bekapcsolható az 5G

Ha kettős SIM-et használunk, akkor az iOS 14.4-ben még nem tudjuk engedélyezni az 5G-t – ezt viszont orvosolni fogja az iOS 14.5!

Ez a cikk iPhone 12 állvány, ami tölti az Apple Watch-ot és az AirPods-t is! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Kiszivárgott az Apple új, dupla USB-aljzatos hálózati adaptere

www3.hu

Újabb rekord Apple-negyedév, már meg sem lepődünk rajta

www3.hu

Ezek az iPhone és iPod touch modellek kapják meg az iOS 15-öt

www3.hu