Mobil

ZolloTech: a lila iPhone 12-vel az Apple megkezdi az átállást a véletlenszerű sorozatszámokra

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, az Apple 2021 folyamán kezdi meg a jövőbeni termékeinek véletlenszerű sorozatszámra való átállását. Ez az átmenet a jelek szerintaz új lila iPhone 12 modellel kezdődhet meg több országban.

Aaron Zollo, a ZolloTech nevű YouTube csatorna tulajdonosa megerősítette, hogy az április végén megjelent lila iPhone 12 új, 10 karakteres sorozatszámot kapott, amely eltér a legtöbb Apple termék által használt 12 karakteres formátumtól. Az Apple egyébként korábban azt közölte, hogy véletlenszerű sorozatszáma kezdetben 10 karakter hosszú lesz, így a lila iPhone 12 tűnik az első véletlenszerű sorozatszámmal érkező Apple terméknek. A változtatás valószínűleg a lila iPhone 12 minire is kiterjed, de ezt még nem erősítették meg. 

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Ismét egy frappáns reklámmal mutatja be az Apple az iPhone 12 strapabíróságát

Újabb vicces iPhone 12 reklámmal rukkolt elő az Apple. Vajon érdemes az iPhone-t főzés közben használni? A videóból kiderül.

Nem valószínű, hogy a közeljövőben érkezni fog a kétirányú vezeték nélküli töltés

A korábbi pletykák beigazolódni látszódtak, de úgy tűnik, most mégis csúszik az Apple kétirányú vezeték nélküli töltést megvalósító terve.

ESR HaloLock 2in1 MagSafe mágneses vezeték nélküli gyorstöltő iPhone 12-höz is!

Az ESR HaloLock 2in1 dokkolója tökéletes megoldás az iPhone 12, és iPhone 12 Pro tulajdonosoknak, és 10W-os töltésre is képes!

iOS 14.5: már kettős SIM használata esetén is bekapcsolható az 5G

Ha kettős SIM-et használunk, akkor az iOS 14.4-ben még nem tudjuk engedélyezni az 5G-t – ezt viszont orvosolni fogja az iOS 14.5!

iOS 14.4: már az utángyártott kamerák veszélyeire is figyelmeztet az iPhone 12

Az iPhone 12 modellek képesek észrevenni, ha nem eredeti kamerát teszel beléjük és az iOS figyelmeztet is a veszélyekre. Mik is azok?

Ez a cikk ZolloTech: a lila iPhone 12-vel az Apple megkezdi az átállást a véletlenszerű sorozatszámokra itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Wall Street Journal: ezért nincs Face ID és érintőkijelző az új MacBook Pro-ban

www3.hu

Megjelent az iOS 15.2.1 – egy Üzenetek és egy CarPlay hiba, és egy HomeKit-sebezhetőség javítása

www3.hu

Siri + HomePod: Siri hangereje, haladó lejátszási parancsok, és a természet hangjai

www3.hu