Mobil

Hits Double Daily: heteken belül érkezhet az Apple Music Hi-Fi és a harmadik generációs AirPods

A Hits Double Daily zeneipari forrásaira hivatkozva arról számol be, hogy az Apple a következő hetekben elindítja új, Hi-Fi minőségű Apple Music szolgáltatását. További pletykák szerint ezzel párhuzamban érkezik majd a harmadik generációs AirPods is.

A jelentés szerint az új Apple Music Hi-Fi a jelenlegi egyéni előfizetés keretein belül lesz elérhető. Az Apple egyik fő vetélytársa, a Spotify is nemrégiben jelentette be egyébként a Spotify HiFi szolgáltatást, amely a 2021-es év második felében élesedik majd. A cég szerint a felhasználók a frissítéssel az előadók által is preferált minőségben hallgathatják majd kedvenc dalaikat. 

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Digitimes: az Apple Glasses leghamarabb 2022-ben érkezhet

Az új jelentés szerint az ellátási partnerek meg vannak győződve róla, hogy a tesztek várhatóan csak 2022 első negyedévében kezdődnek el.

Nikkei: már gyártják az Apple M2 chipet

Az M1 teljesen felkavarta az állóvizet, de az Apple már gyártatja az M2-t, a következő generációs Apple Silicon chipet az M-szériában.

Nem csak iPhone 13-ról, de az iPhone 14-ről és az iPhone 15-ről is érkeztek pletykák

A héten nem csak az idei, hanem a jövő évi, és ha ez nem lenne elég, még az Apple 2023-as telefonjáról is kaptunk információmorzsákat.

A harmadik generációval visszatérhet a csillogó Apple Pencil

Egy friss videó állítólag az új Apple Pencilt mutatja be, amit az Apple április 20-án várhatóan szintén bejelent majd az iPad Pro-k mellett.

L0vetodream szerint nagyobb, 32 colos kijelzőt kaphat idén az iMac

@L0vetodream Twitteren meglebegtette azt az ötletet, hogy az Apple egy nagyobb kijelzős iMac-en dolgozik. Szerinted mire lehet számítani idén?

Ez a cikk Hits Double Daily: heteken belül érkezhet az Apple Music Hi-Fi és a harmadik generációs AirPods itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Gyakori kérdések: a Térképek hibáinak jelzése az Apple számára

www3.hu

Az iPhone 12 Pro Max és az iOS 14.3 Apple ProRAW – fotóteszt és vélemény (képek)

www3.hu

Apple Music: különleges esemény a WWDC startja után

www3.hu