Mobil

iMessage hiba: Before you continue to YouTube / Mielőtt tovább lép a YouTube-ra

Néhány hete, talán hónapja már találkozhattak az Apple felhasználók azzal a hibával, hogy ha YouTube videót küldenek iMessage-ben, akkor bizony az előnézet nem jelenik meg, hanem helyette csak a Before you continue to YouTube, azaz a Mielőtt tovább lép a YouTube-ra felirat. Joggal felvetőtik a kérdés, miért?

A probléma persze a GDPR és az, hogy teljesen hülyén sikerült ezt kötelezővé tenni az EU országok számára. Mindent is meg kell kérdezni a felhasználótól, és annak azt el kéne fogadnia. Ez rendkívül zavaró lehet sok esetben, mert ha nem fogadunk el mindent, akkor újra megkérdezi, ha elfogadunk mindent, akkor pedig olyan, mintha “nem létezne” a GDPR. Ennek tett most eleget a YouTube / Google, és emiatt nincs előnézetünk, de nézzük meg mélyebben.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megérkezett a HDR támogatás az iPhone 12 modellekhez a YouTube app esetén

A YouTube app legújabb frissítésében elérhetővé vált a HDR támogatás már az iPhone 12 modelleken is.

Az iOS 14.0.1-gyel visszatért a kép a képben funkció a Safariban megnyitott YouTube videókhoz

Az iOS 14.0.1-gyel végre iPaden és iPhone-on is élvezhető a Kép a képben módban egy-egy YouTube videó, ha Safariból indítod el a lejátszását.

Az Apple elhalasztja a reklámkövetés tiltásának bevezetését

Mivel a fejlesztőknek június óta nem volt elég idejük ezt beépíteni az alkalmazásaikba, ezért a cég a bevezetést jövő év elejéig elhalasztja.

iOS 14 és tvOS 14: 4K YouTube videók az iPhone-on, iPaden és az Apple TV-n

Idén szeptemberben végre fellélegezhetünk, mivel az összes eszközünkön, beleértve az Apple TV-t is, elérhetővé válik a YouTube 4K-s felbontása.

Kilenc hónapot töltött víz alatt ez az aranyozott Apple Watch – és olcsón megúszta

JerryRigEverything megjavított egy olyan Apple Watch-ot, ami 9 hónapot töltött egy édesvizű tó mélyén. Meglepően kevés alkatrészt kellett cserélnie.

Ez a cikk iMessage hiba: Before you continue to YouTube / Mielőtt tovább lép a YouTube-ra itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

The Elec: eltűnhet a kamerasziget az iPhone 14 Pro modellekről

www3.hu

Megjelent az iOS 15.2.1 – egy Üzenetek és egy CarPlay hiba, és egy HomeKit-sebezhetőség javítása

www3.hu

Black Unity – új számlapot, szíjat és háttérképeket mutatott be az Apple az afrofuturizmus jegyében

www3.hu