Mobil

Közel egy évet élt túl egy tó mélyén egy iPhone 11 Pro Max egy vízálló tartóban

Egy turista sikeresen visszaszerezte az iPhone 11 Pro Max készülékét, miután az közel egy év után került elő a tajvani Sun Moon tóból, írja a Taiwan News.

A webhely szerint az elmúlt 56 év legsúlyosabb aszálya áldást jelentett egy szerencsés turistának, aki így képes volt visszaszerezni az iPhone-ját, amelyet majdnem egy évvel korábban véletlenül a Sun Moon tóba ejtett.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

A reset, a recovery és a DFU elérésének módja az iPhone 11, a 11 Pro, és az új iPhone SE esetén…

Az iPhone 11 modellek és az új iPhone SE esetén most is “titkos kézfogás” kell, ha resetelnénk, vagy ha helyreállítási illetve DFU módba szeretnénk rakni.

Új videó mutatja be az iPhone 11 kamerájának éjszakai képességeit

Az Apple új videót töltött fel a YouTube csatornájára, ami az iPhone 11 és 11 Pro kamerájának éjszakai mód funkciójára koncentrál.

Két új Slofie reklámvideó érkezett

Az Apple kiadott két új, izgalmas reklámvideót, amik az iPhone 11 „slofie” funkcióját mutatják be. A téli sportok kedvelőinek biztosan tetszeni fognak. ?

MKBHD: eredeti Macintosh, 2019 legjobb telefonjai és a 100 ezer dolláros iPhone

Három MKBHD videót mutatunk be, így megtudhatsz néhány érdekességet az eredeti Macintosh-ról, 2019 legjobb telefonjairól és a 100 ezer dolláros iPhone-ról.

iOS 13.2: mire képes a Deep Fusion az iPhone 11, 11 Pro, és 11 Pro Max esetén?

A Deep Fusion egy hatalmas újítás az iPhone 11 tulajdonosoknak, azonban nem minden fotó készítésekor kapcsol be. Olvasd el, hogy milyen esetekben működik!

Ez a cikk Közel egy évet élt túl egy tó mélyén egy iPhone 11 Pro Max egy vízálló tartóban itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Újabb fantasztikus pénzügyi negyedévet zárt az Apple

www3.hu

Ezek az újdonságok kerültek az M3-as iMac-be

www3.hu

WWDC21: bemutatkozott a macOS 12 avagy a macOS Monterey

www3.hu